News

Chris Brown, tată pentru a doua oară! Ammika Harris este însărcinată cu primul copil al cuplului

adelina.duinea
June 15, 2019 11:20 AM

Chris Brown urmează să devină tată pentru a doua oară. Ammika Harris, posibil fosta sa iubită, este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Pe aceeasi temaEste confirmat! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit

Chris Brown, tată pentru a doua oară! Ammika Harris este însărcinată cu primul copil al cuplului

Potrivit presei internaționale, relația lor rămâne neclară, multe dintre publicații dezvăluind că cei doi nu mai formează un cuplu. Recent, artistul a fost legat de modelul Indya Marie.

Nici Chris, nici Ammika nu au adresat zvonurile privind sarcina. Cu toate acestea, mulți par să creadă că rapperul a oferit indicii cu privire la sarcină de ceva vreme. La una dintre postările modelului din mai, Chris a comentat „BM Bad”, BM însemnând „baby mama”.

Bebelușul va avea și o surioară vitregă, Royalty, în vârstă de 5 ani, fiica rapperului cu modelul Nia Guzman. Chris mărturisește că a fi tată este o experință care l-a învățat foarte multe. Fără îndoială, artistul își adoră fiica.

Citește și: Actorul Daniel Gillies și soția sa divorțează

Instagramul său este plin de fotografii cu micuța adorabilă, care a participat la o ședință foto specială cu ocazia zilei sale de naștere. Cel mai probabil, rapperul este în al nouălea cer cu privire la cel de-al doilea copil al său.

În același timp, artistul continuă să aibă neînțelegeri cu fosta sa iubită, Karrueche Tran, și cu iubitul ei, Victor Cruz. Joi, Chris a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram în care mărturisea că a fost victima unui hacker.

Rapperul a atribuit acestor hackeri comentariile insultătoare recente de pe contul lui Karrueche. Ne bucurăm, în acest caz, că cei doi merg mai departe și îl felicităm pe Chris pentru noul membru al familiei sale!

Sursă: E! News