News

Chris Evans și Lily James formează un cuplu?

iulia.statie
July 8, 2020 11:01 AM

Chris Evans și Lily James au fost surprinși petrecând împreună. Aceștia au ales să viziteze clubul Mark’s din Mayfair, Londra și au plecat de acolo în același taxi, după cum i-au surprins paparazzi.

Pe aceeasi temaAmanda Seyfried a reinventat aparițiile pe covorul roșu! Trucul cu care i-a vrăjit pe toți

Chris Evans și Lily James au petrecut o seară împreună

După ce s-au bucurat de o seară împreună la Mark’s, Chris Evans și Lily James au plecat pentru a mai petrece timp unul cu celălalt la hotelul Corinthia, dar au ales să intre pe uși separate din incinta hotelului, pentru a nu fi surprinși împreună.

Actorul în vârstă de 39 de ani cunoscut din ‚Captain America’ a decis să se izoleze în Statele Unite pe perioada pandemiei, însă, de curând, a trebuit să călătorească în Marea Britanie pentru a începe filmările la câteva filme și seriale. Nici el, nici actrița pe care o putem vedea în Mamma Mia sau Downton Abbey, nu au comentat zvonurile cu privire la o presupusă relație.

 

View this post on Instagram

 

#AlfrombaChismefila El día de ayer salieron a la luz fotos de #ChrisEvans junto a la actriz #LilyJames en la ciudad de Londres. Según informan medios británicos. Fueron vistos en un club nocturno muy exclusivo que abandonaron luego, tomaron un taxi y llegaron al mismo lugar: el lujoso hotel „Corinthia” en Westminster, Londres. ¿Qué opinan cinéfilos, estamos ante una nueva pareja? 💗 #hollywood #londres #entertainment #entretenimiento #noticias #news #captainamerica #love

A post shared by Alfombra Cinéfila (@alfombracinefila) on

Lily James s-a despărțit de iubit în decembrie

În decembrie anul trecut, Lily decidea să se despartă de Matt Smith, după o relație de cinci ani. Aceștia s-au cunoscut pe platourile peliculei ‚Pride and Prejudice and Zombies’. În luna mai, existau anumite speculații conform cărora cei doi au decis să se împace și să se izoleze împreună.

„Lucrurile nu merg bine de ceva vreme între ei și acum câteva luni au decis să își spună adio. A fost dificil pentru că au mulți prieteni comuni, dar sperăm să rămână în relații amiabile. Deocamdată, relația este încheiată în mod oficial.”, declara o sursă pentru publicația The Sun după despărțirea celor doi. Un motiv ce a cauzat separarea se pare că ar fi fost programul mult prea încărcat al celor doi.

Și Chris Evans finaliza o relație în 2017. Acesta s-a despărțit de Jenny Slate, dar cei doi au decis să rămână prieteni. În ianuarie 2020, o sursă declara pentru Us Weekly că acesta „se întâlnește cu diferite femei și se distrează. Nu are o relație cu cineva și își tine viața amoroasă departe de camere.”