News

Chris Noth a devenit tată pentru a doua oară la 65 de ani

iulia.statie
February 20, 2020 11:27 AM

Chris Noth, cunoscut pentru personajul său din serialul ‚Sex and the City’, a devenit tată pentru a doua oară la 65 de ani!

Tara Wilson, soția actorului, a adus pe lume un băiețel superb. Actorul nu s-a abținut și a postat imediat o fotografie cu micuțul, făcută chiar în maternitate, după naștere, pentru a împărtăși cu fanii frumosul eveniment.

Tara și Chris își vor numi noul membru al familiei Keats, ca un omagiu adus poetului John Keats. Aceștia mai au împreună un băiat, în vârstă de 12 ani, pe nume Orion Christopher. Imediat după ce actorul a aflat că soția lui este din nou însărcinată, a postat un mesaj pe un site de socializare. „Orion o să aibă un frățior. Trebuie să fac ceva ca să fiu mai în formă.”, a scris acesta.

 

View this post on Instagram

 

Orion is getting a brother- I better get my ass in shape.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Chiar dacă serialul de succes s-a terminat, actorul și-a continuat cariera strălucitoare. Acesta poate fi văzut și în filme ca ‚The Good Wife’, iar soția sa, ce este tot actriță, nu s-a limitat la doar atât. Aceasta este fostă Miss, dansatoare și coregraf. Cei doi îndrăgostiți sunt căsătoriți de 8 ani.