News

Chrissy Teigen a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului! Cum s-a dat de gol

iulia.statie
September 18, 2020 13:05 PM

Chrissy Teigen a dezvăluit din greșeală sexul bebelușului în timp ce le vorbea fanilor deschis despre sarcina sa.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen, asaltată de un protestatar la un eveniment caritabil

Chrissy Teigen a dezvăluit sexul bebelușului

Starul în vârstă de 34 de ani va naște un băiețel. În timp ce vorbea pe Instagram cu fanii săi, aceasta a dezvăluit din greșeală că așteaptă un băiat, înainte de a realiza ce face. În videoclip, ea apare în pat și vorbește despre faptul că a avut probleme la celelalte două nașteri.

„El este mare.”, a zis ea, ducându-și imediat mâna la gură după ce a realizat ce a făcut. Apoi, aceasta a revenit la discuția despre sarcina ei, asigurându-și fanii că totul merge mult mai bine. „Crește frumos, totul este bine. Mă simt mai bine, dar placenta mea este slăbită și sângerez mult. Practic, este un risc mare atunci când vine vorba despre un lucru ce a trecut deja prin prea multe.” Chrissy este obligată la odihnă în pat, în timp ce încearcă să se însănătoșească.

Cum a anunțat Chrissy Teigen că este însărcinată pentru a treia oară

Chrissy Teigen și John Legend, ce sunt căsătoriți de 7 ani, așteaptă al treilea copil. Cei doi au anunțat veștile emoționante printr-un videoclip al unei piese în august. Încă de atunci, modelul le-a oferit fanilor multe detalii despre noua sarcină, ținându-i la curent atât cu lucrurile bune, cât și cu veștile rele.

Videoclipul piesei ‘Wild’ este extrem de romantic, cei doi bucurându-se de plajă, iar la un moment dat, Chrissy, îmbrăcată într-un crop top și o fustă maxi, își ține mâinile pe burtică, dând de înțeles că așteaptă un alt bebeluș.

Mai multe surse au confirmat sarcina la momentul respectiv pentru publicația People, iar, după premiera videoclip-ului, modelul a dezvăluit că acesta se termină cu o ‚surpriză frumoasă’. Într-un final, Teigen a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu burtica de gravidă, dezvăluindu-le fanilor că este din nou însărcinată, primind astfel foarte multe aprecieri.

Chiar acum câteva zile, cei doi soți au sărbătorit aniversarea de șapte ani printr-o fotografie superbă de familie postată pe social media.