Fashion

Chrissy Teigen - cea mai bine îmbrăcată vedetă la GQ Awards 2018

andreea voicu
September 8, 2018 15:24 PM

Mai multe staruri s-au reunit la Londra pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor GQ Men of the Year 2018. Chrissy Teigen și John Legend sunt vedetele care și-au făcut apariția și au impresionat pe covorul roșu din capitala britanică.

Pe aceeasi temaRochia i-a dat bătăi de cap! Ce a păţit Kate Beckinsale la GQ Awards 2018

Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend, a fost o apariție de neuitat. Ea a pășit alături de tatăl copiilor săi pe covorul roșu, care a și câștigat titlul de cel mai elegant bărbat al anului la evenimentul GQ Awards 2018.

Modelul în vârstă de 32 de ani a strălucit prin frumusețea ținutei, făcând deliciul blitzurilor fotografilor. Deși a născut al doilea copil anul acesta, Chrissy Teigen arată fabulos.

Chrissy Teigen – cea mai bine îmbrăcată vedetă la GQ Awards 2018

Partenera lui John Legend și-a pus în evidență formele, într-o superbă rochie marca LaBourjoisie. Rochia lungă, strălucitoare, a venit ca turnată pe Chrissy Teigen, motiv pentru care soțul său abia și-a ținut mâinile departe de ea. Fotografii au surprins un moment de tandrețe între cei doi.

Chrissy Teigen și John Legend au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pasional în mașină, după decernarea premiilor GQ Awards 2018. John Legend nu a ținut cont că nu sunt singuri în mașină și a ‘sufocat-o’ pe Chrissy cu o ploaie de sărutări.

Sursa: dailymail.co.uk.