News

Chrissy Teigen este însărcinată! John Legend, tătic pentru a treia oară

iulia.statie
August 14, 2020 10:30 AM

Chrissy Teigen și John Legend sunt pe cale să își mărească familia!

Pe aceeasi temaCele mai extravagante cadouri făcute de celebrități pentru partenerii lor

Chrissy Teigen și John Legend, părinți pentru a treia oară

Cei doi au dezvăluit emoționantele vești în noul videoclip pentru piesa lui Legend, numită ‚Wilid’. Videoclipul este extrem de romantic, cei doi bucurându-se de plajă, iar la un moment dat, Chrissy, îmbrăcată într-un crop top și o fustă maxi, își ține mâinile pe burtică, dând de înțeles că așteaptă un alt bebeluș.

Mai multe surse au confirmat sarcina pentru publicația People , iar, după premiera videoclip-ului, modelul a dezvăluit că acesta se termină cu o ‚surpriză frumoasă’. Într-un final, Teigen a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu burtica de gravidă, dezvăluindu-le fanilor că este din nou însărcinată, primind astfel foarte multe aprecieri.

 

Acesta ar fi al treilea copilaș pentru Teigen și Legend, ce au împreună o fetiță și un băiețel împreună: Luna Simone Stephens, în vârstă de 4 ani și Miles Theodore Stephens, în vârstă de 2 ani.

Nu este prima oară când Legend apare în videoclip-urile soțului său. Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în 2006, la filmările pentru piesa ‚Stereo’. Noul videoclip al piesei ‚Wild’ a fost regizat de către Nabil Elderkin, ce le-a făcut cunoștiință celor doi acum mulți ani.

Chrissy Teigen este una dintre vedetele ce au normalizat momentele dificile prin care trec doi parteneri din cauza infertilității, ea și soțul ei apelând la fertizilarea in vitro. Mai mult, aceasta a povestit că s-a confruntat și cu depresia postpartum, după nașterea fiicei sale: „Nu îmi puteam da seama din ce cauză sunt nefericită. Mă gândeam că este din cauza oboselii. M-am gândit că nu mi se poate întâmpla mie. Am o viață minunată. Am tot ajutorul de care am nevoie, este John, mama mea, o bonă. Dar depresia postpartum nu discriminează.”