News

Chrissy Teigen o susține pe Meghan Markle după avortul spontan! Vedeta a pierdut și ea sarcina în acest an

iulia.statie
November 26, 2020 14:59 PM

Chrissy Teigen îi ia apărarea lui Meghan Markle în mediul online după ce Ducesa a dezvăluit că a pierdut sarcina cu al doilea copil.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen renunță la implanturi! Vedeta nu își mai dorește silicoane

Chrissy Teigen, alături de Meghan Markle după avortul spontan

În mediul online a existat un comentariu care a devenit în scurt timp viral, ce spune: „Pune cineva la îndoială durerea pe care o simți atunci când treci printr-un avort spontan sau critică mai degrabă decizia lui Meghan de a scris un eseu de 1000 de cuvinte despre ea? Cu ce ajută asta resursele deja disponibile pentru cei ce trec printr-o așa tragedie?”

Imediat după, Teigen nu a mai suportat și și-a dorit să răspundă la acest comentariu, spunând: „Premiul pentru nenorocitul absolut merge la Marco Giannageli.” Totuși, imediat după, Chrissy a decis să își steargă răspunsul. „Scuze, am uitat că încerc să fiu mai drăguță.”, a zis ea.

Teigen și soțul ei, John Legend, dezvăluiau în septembrie că și-au pierdut fiul, pe Jack, tot printr-ul avort, iar aceștia au primit comentarii negative în mediul online la fel ca și Meghan Markle și Prințul Harry după această tragedie. Cei doi au apărut în emisiunea ‚Good Morning America’, prima lor apariție după evenimentul dureros.

„Cu siguranță îmi acord permisiunea de a suferi. Fiecare zi este foarte diferită. Așa că, atunci când oamenii mă întreabă ce mai fac, spun că sunt bine astăzi.”, a spus aceasta în timpul show-ului.

Meghan Markle și Prințul Harry au trecut prin clipe grele

De asemenea, publicația E! News explică faptul că Meghan Markle a ales să scrie eseul pentru a își permite vindecarea după ce a suferit enorm în luna iulie, iar Prințul Harry a susținut decizia. Cei doi se simt mai bine acum.

„Am învățat că atunci când oamenii întreabă cum ne descurcăm și când ascultă cu adevărat răspunsul, cu mintea și inima deschisă, durerea devine mai ușoară, pentru noi toți. Când suntem invitați să vorbim de durerea noastră, împreună facem primii pași către vindecare.”, a zis Meghan Markle.