News

Chrissy Teigen, postare emoționantă după ce a pierdut sarcina

iulia.statie
October 29, 2020 14:30 PM

Chrissy Teigen a revenit pe social media, la aproape o lună după ce a suferit o pierdere de sarcină. Aceasta a decis să le scrie urmăritorilor ei un eseu sfâșietor despre cum a fost ultima lună pentru ea și pentru familia sa, vorbind și despre motivul pentru ce a dus la pierderea fiului său, Jack.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen, asaltată de un protestatar la un eveniment caritabil

Chrissy Teigen, dezvăluiri dureroase după ce a pierdut sarcina

„Nu știam cum să mă întorc la viața reală, așa că am scris acest eseu pentru Medium în speranța că voi puteam cumva să merg mai departe, dar, imediat ce am postat-o, lacrimile au dispărut, pentru că totul se simțea…la final. Nu vreau să nu mi-l amintesc pe Jack.”, a zis aceasta.

Chrissy a mulțumit tuturor ce i-au fost aproape, dar și medicilor ce au muncit din greu pentru a încerca să îl salveze pe micuțul ei. De asemenea, ea a dezvăluit că soțul ei, John Legend, este prietenul ei cel mai bun și dragostea vieții ei, explicând că, oamenii de obicei se axează pe mamă atunci când are loc o pierdere de sarcină, dar și tații suferă.

În același eseu, Teigen a explicat că mereu a avut probleme cu placenta, iar fiul ei, Miles, în vârstă de 2 ani, s-a născut cu o lună mai devreme pentru că placenta nu îi oferea nutriția necesară. Totuși, aceasta a fost prima experiență dureroasă de acest gen pe care vedeta a experimentat-o.

„Am monitorizat totul atent, sperând ca lucrurile să se vindece și să se oprească. În pat, am sângerat ușor, dar toată ziua, schimbând scutecele la fiecare două ore.”, a scris ea.

Chiar dacă doctorii au vizitat-o și acasă, după ce a fost internată în spital și a primit transfuzii de sânge, medicul său i-a spus că era timpul să își ia rămas-bun de la Jack, pentru că acesta nu va supraviețui, iar dacă Teigen nu ar fi respectat acest lucru, s-ar fi putut ca și ea să își piardă viața.

Ce a aflat Chrissy Teigen când era însărcinată

„Într-o noapte, mi s-a spus că este timpul să renunț. Am plâns puțin la început, dar apoi am intrat în convulsii, respirația mea nu era capabilă să ajungă din urmă tristețea. Chiar în timp ce scriu asta acum, simt durerea din nou.”, a zis ea.

În ciuda pierderii devastatoare a familiei sale, Teigen își dorea să vorbească despre experiență. „Știam că este absolut necesar să împărtășesc această poveste.”

Încheierea este cu adevărat dureroasă, aceasta explicând că micuțul ei, deși nu a venit pe lume, mereu va fi amintit. „Jack va fi întotdeauna iubit, le-am explicat copiilor noștri că există în vânt, copaci și în fluturii pe care îi văd.”

 

View this post on Instagram

 

I didn’t know how to come back to real life so I wrote this piece for Medium with hopes that I can somehow move on but as soon as I posted it, tears flew out because it felt so….final. I don’t want to ever not remember jack. . . Thank you to everyone who has been so kind. Thank you to the incredible doctors who tried so hard to make our third life a reality. Thank you to my friends and family and our entire household for taking care of me through all the adult diaper changes, bed rest and random hugs. Thank you John for being my best friend and love of my life. A lot of people think of the woman in times like this but I will never forget that john also suffered through these past months, while doing everything he could to take care of me. I am surrounded, in a human therapy blanket of love. I am grateful and healing and feel so incredibly lucky to witness such love.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on