News

Chrissy Teigen renunță la implanturi! Vedeta nu își mai dorește silicoane

iulia.statie
May 29, 2020 10:54 AM

Chrissy Teigen, un model cunoscut american și soția artistului John Legend, a decis să își schimbe corpul radical.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen, asaltată de un protestatar la un eveniment caritabil

Soția lui John Legend renunță la silicoane

Vedeta a decis să renunțe la implanturi și a făcut public totul prin intermediul unui mesaj pe Instagram, unde o urmăresc peste 30 de milioane de urmăritori. Aceasta, deși are silicoane de 14 ani, a decis că acum a venit vremea să și le scoată. Vedeta și-a argumentat alegerea, deși fanii au fost șocați atunci când au aflat că modelul are de când să renunțe la implanturile mamare pe care le are de aproximativ 14 ani.

Chrissy Teigen este soția cântărețului John Legend și este extrem de apreciată de către toată lumea, atât datorită carierei sale de model, cât și datorită relației ei superbe pe care o are împreună cu artistul. Vedeta este extrem de activă pe social media și preferă să își țină mereu fanii la curent cu orice decizie sau orice activitate a sa, oricât ar fi de șocantă.

„Bună! Am făcut un test de COVID, așa că o să am operația cât de curând. Mulți oameni sunt extrem de curioși și gălăgioși, așa că doar o să spun: renunț la silicoane! Au fost minunate pentru mine dar am trecut peste. Aș vrea să pot să îmi închid o rochie și să stau pe burtă pentru confort! Nu vă faceți griji pentru mine! Încă o să am sâni, doar că aceștia vor fi făcuți doar din grăsime. Așa cum sunt oricum. O pungă miraculoasă de grăsime!”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Hi hi! So I posted myself getting a covid test on the twitter, as I’m getting surgery soon. A lot of people are understandably curious (and nosey!) so I’ll just say it here: I’m getting my boobs out! They’ve been great to me for many years but I’m just over it. I’d like to be able to zip a dress in my size, lay on my belly with pure comfort! No biggie! So don’t worry about me! All good. I’ll still have boobs, they’ll just be pure fat. Which is all a tit is in the first place. A dumb, miraculous bag of fat. ❤️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Chrissy este o femeie împlinită, având parte de o căsnicie superbă și de un băiețel și o fetiță minunată. Ea și John Legend au cucerit pe toată lumea cu momentele lor romantice, având un mariaj extrem de puternic.

Teigen a ales să facă operația în plină pandemie, deci protocolul va fi extrem de strict, iar aceasta a anunțat deja că a trebuit să facă un test pentru a depista dacă are sau nu coronavirus, înainte de a ajunge pe masa de operație.