News

Chrissy Teigen s-a internat! Vedeta are probleme cu sarcina

iulia.statie
September 29, 2020 11:20 AM

Doar la câteva zile după ce Chrissy Teigen a dezvăluit că trebuie să stea la pat pentru a nu își pune bebelușul în pericol, aceasta s-a internat. Vedeta, însărcinată cu al treilea copil, are mari probleme cu sarcina.

Pe aceeasi temaChrissy Teigen vrea să renunțe la implanturi

Chrissy Teigen, probleme cu sarcina

„Mereu sângerez. Sunt doar la jumătatea sarcinii și așa este de vreo lună. Mereu când merg la baie văd sânge. Astăzi, situația a fost mai gravă. Era ca și cum aș fi pornit un robinet la presiune mică și l-aș fi lăsat așa. Este ciudat pentru că eu mă simt bine. De obicei sunt o gravidă veselă, mă bucur când rămân însărcinată, dar nu mă pot obișnui cu situația aceasta.”, a dezvăluit soția lui John Legend de pe patul de spital.

De asemenea, ea a avut un mesaj pentru fanii ce au încercat să îi dea sfaturi, deși nu o cunoșteau: „Trebuie să aveți încredere în mine pentru că am doctori foarte buni, care știu ce fac. Vă dezvălui multe, dar nu chiar totul. Aveți încredere când vă spun că ei știu, iar eu vreau să țin lucrurile simple pentru voi.”

Ce se întâmplă cu soția lui John Legend

Mai mult, ea le-a povestit tuturor și de ce are atâtea probleme de sănătate. „În cei mai simpli termeni, placenta mea este foarte slăbită. Bebelușul este sănătos, crește la fel ca Luna sau Miles. Se mișcă mult. Este foarte puternic. Dar, sincer, este cel mai puternic lucru într-o casă dărăpănată. Casa lui se prăbușește. Nu a avut o fundație bună.”

Chrissy Teigen mai are doi copii împreună cu John Legend, Luna Simone, în vârstă de 4 ani și un băiețel, Miles Theodore, în vârstă de 2 ani. Ea și John Legend s-au căsătorit în urmă cu 7 ani, iar modelul i-a făcut pe micuți prin fertilizare in vitro, însă, acum, ea a rămas însărcinată pe cale naturală.