News

Chrissy Teigen se gândește să facă o operație de micșorare a sânilor la scurt timp după ce a renunțat la implanturile mamare

iulia.statie
July 29, 2020 11:04 AM

Chrissy Teigen a decis să renunțe la silicoane și a discutat despre alegerea sa în timp ce stătea izolată. Totuși, se pare că ea nu este încă satisfăcută cu mărimea sânilor ei, pentru că le-a povestit fanilor în timpul unei sesiuni live pe Instagram că se gândește să facă și o operație de micșorare.

Pe aceeasi temaMoștenitoarea unei averi impresionante a renunțat la lux pentru viața de pe străzi

Chrissy Teigen, din nou pe mâna doctorilor esteticieni?

„Bună! Am făcut un test de COVID, așa că o să am operația cât de curând. Mulți oameni sunt extrem de curioși și gălăgioși, așa că doar o să spun: renunț la silicoane! Au fost minunate pentru mine dar am trecut peste. Aș vrea să pot să îmi închid o rochie și să stau pe burtă pentru confort! Nu vă faceți griji pentru mine! Încă o să am sâni, doar că aceștia vor fi făcuți doar din grăsime. Așa cum sunt oricum. O pungă miraculoasă de grăsime!”, scria vedeta înainte de operație.

Potrivit publicației E!News, Teigen le dezvăluia recent admiratorilor ținuta ei, în timp ce le spunea că este supărată pentru că hainele nu vin cum trebuie din cauza sânilor.

„Da, încă am sânii uriași. Cred că o să mă operez din nou și o să îi fac mai mici. Nu mă așteptam să rămână așa mari.”, a spus aceasta.

Puțini știau că Teigen avea silicoane. Ea a dezvăluit în timpul unui interviu cu revista Glamour U.K. că a ales să își pună implanturi mamare pe când avea 20 de ani și regretă această decizie. „Da, mi-am modificat sânii când aveam 20 de ani. Era mai mult pentru când purtam costum de baie. Mă gândeam că dacă o să pozez, stând pe spate, vreau să se vadă! Dar apoi am avut bebeluși și am alăptat, s-au dezumflat și acum sunt terminată.”

Cum s-a simțit Chrissy Teigen după operație

După ce a renunțat la implanturile mamare, Teigen le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram o felicitare făcută de fiica ei, Luna. Mesajul a fost foarte drăguț și direct: „adio, sâni”

„Operația a decurs perfect! A fost dureros, dar faptul că m-am trezit și am văzut asta a făcut ca durerea să dispară cel puțin o jumătate de minut.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

Surgery went perfectly! So so so so so sore but waking up to this made it go away for half a minute at least

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on