Vedete

Christina Applegate, diagnosticată cu o boală gravă. Anunțul trist făcut de îndrăgita actriță

maria.apostol
August 11, 2021 10:28 AM

Celebra actriță Christina Applegate a anunțat că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Ea a cunoscut celebritatea în adolescenţă datorită rolului Kelly Bundy din serialul american „Married… with Children” („Familia Bundy”). 

Christina Applegate a cunoscut celebritatea încă din adolescență, cu rolul lui Kelly Bundy din serialul american „Familia Bundy” și a primit un Emmy pentru interpretarea surorii lui Rachel, Amy, din „Prietenii Tăi”, scrie BBC.

Christina Applegate, diagnosticată cu o boală gravă

Actrița de 49 de ani mărturisește că „a fost o călătorie stranie”, dar a primit sprijin din partea celor afectați de cumplita boală.Applegate a cerut intimitate și nu dorește să ofere mai multe detalii despre suferința sa.

Christina Applegate

Christina Applegate joacă și azi în producții de succesActrița se află și azi „pe val”, jucând în serialul „Dead To Me”. Pentru îndrăgita artistă, drumul greu al bolii continuă, dar se pare că se îndreaptă spre mai bine.

A fost nominalizată la Globul de Aur

Applegate a fost lăudată pentru rolurile din serialele TV „Jesse” (1998-2000) și „Samantha Who?” (2007-2009).

Actrița a fost nominalizată la Globul de Aur, Emmy pentru rolul din „Dead To Me” și a fost recompensată cu premiile SAG (Screen Actors Guild) și Critics Choice Awards.