News

Christina Hendricks și Geoffrey Arend s-au despărțit după 10 ani

iulia.statie
October 18, 2019 13:36 PM

Christina Hendricks și Geoffrey Arend au ajuns la despărțire după 10 ani de mariaj.

Pe aceeasi temaAu făcut anunțul oficial! Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit

Într-o declarație dată pe un site de socializare, starurile au spus că au decis că relația lor a ajuns la final.

Christina Hendricks și Geoffrey Arend s-au despărțit după 10 ani

„Acum 12 ani ne-am îndrăgostit și am devenit parteneri. Am combinat două familii minunate, am avut parte de momente amuzante, ne-am făcut prieteni și am fost binecuvântați cu multe oportunități incredibile”, au spus ei.

„Astăzi o să trecem la un alt nivel, însă separați. O să fim mereu recunoscători pentru dragostea pe care ne-am purtat-o și o să rămânem în relații amiabile pentru a ne crește cei doi câini.”, au adăugat ei.

Mai mult, cei doi și-au rugat fanii să le ofere suport și să fie răbdători în timp ce ei încep un nou capitol din viața lor.

„O să avem nevoie de timp pentru a ne redescoperi și vă mulțumim pentru răbdarea și suportul pe care ni-l oferiți, dându-ne spațiu pentru a realiza aceste lucruri.”, au continuat ei.

Cei doi actori s-au cunoscut datorită lui Vincent Karthesier, în Los Angeles. Apoi, după doi ani de relație, Geoffrey a cerut-o în căsătorie pe Christina în New York.

În timpul mariajului, ei au adoptat doi câini, ceva ce a fost suficient pentru Hendricks, căci ea nu își dorea să aibă copii.

Sursă: E! News