News

Ciara a născut! Artista a devenit mama unui băiețel. Ea mai are doi copii

andreea voicu
July 26, 2020 17:52 PM

Ciara a născut! Artista a devenit mama unui băiețel și a publicat deja pe Instagram primele imagini cu bebelușul său.

Pe aceeasi temaCiara a prezentat o ținută perfectă pentru gravide la o petrecere de la New York Fashion Week

Solitsta în vârstă de 34 de ani și partenerul ei, Russell Wilson, au devenit părinți și sunt în culmea fericirii. Ciara a mărturisit că numele celui mic va fi Win Harrison Wilson.

Ciara, mamă pentru a treia oară

‘La mulți ani, WIN!!!! Mami & Tati te iubesc! Win Harrison Wilson 7.23.2020’, a scris artista pe Instagram.

În luna ianuarie a acestui an, Ciara și-a anunțat fanii virtuali că va deveni mamă pentru a treia oară. Ea dezvăluia că va avea un băiețel.

‘Dacă îl întrebi pe Russell, vorbim de opt copii. O vom lua treptat, dar cu siguranță ne dorim să avem mai mulți copii… Avem timp pentru asta. Sperăm să fie mai mulți copii. Ei bine, știi, am timp! Sunt o femeie ambițioasă și am o misiune, așadar când este timpul potrivit, desigur!’, declara ea în noiembrie 2019.

Ce relație are cu soțul său

Ciara și Russell Wilson sunt împreună din 2015, iar în vara lui 2016 s-au căsătorit. În 2017, s-a născut fiica lor, Sienna Princess Wilson. Ciara mai are un copil, pe Future Zahir Wilburn, din relația cu rapper-ul Future.

Simt că sunt o femeie mai bună datorită lui. Evident am propria viziune despre mine, dar soțul meu cu siguranță mă face să fiu mai bună și despre asta este o căsnicie. Să vă faceți unul pe altul mai buni’, mărturisea ea despre actualul ei soț, pentru site-ul extratv.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I Love You

O postare distribuită de Ciara (@ciara) pe