Fashion

Ciara a prezentat o ținută perfectă pentru gravide la o petrecere de la New York Fashion Week

iulia.statie
February 7, 2020 14:57 PM

Ciara a anunțat recent că așteaptă al doilea copil împreună cu soțul ei, Russel Wilson.

Pe aceeasi temaTrend-ul lansat de Prințesa Diana ce a cucerit celebritățile

Artista este una dintre vedetele care nu renunță la aparițiile inedite doar pentru că este însărcinată. Aceasta a capturat toate privirile cu o ținută formată dintr-o jachetă oversized din piele și o fustă mini asortată.

Ciara a accesorizat ținuta cu o pereche de ochelari și sandale cu toc, cu o baretă cu glitter. Ea și-a coafat părul într-o coadă pentru această ocazie.

Ciara a prezentat o ținută perfectă pentru gravide la o petrecere de la New York Fashion Week

Deși Ciara așteaptă al doilea copil cu Russel Wilson, ei având deja o fetiță născută în 2017, ea este la a treia sarcină, având un băiețel în vârstă de cinci ani cu rapper-ul Future.

Înainte de a participa la New York Fashion Week, Ciara și soțul ei și-au petrecut weekendul în Miami pentru a fi prezenți la Super Bowl. Aceștia i-au adus un tribut lui Kobe Bryant, purtând tricouri cu numerele lui, 24 și 8, potrivit Daily Mail.

Ciara și Russel au o relație din 2015, imediat după ce logodna lui Ciara cu Future a ajuns la sfârșit. Russel și Ciara s-au logodit în martie 2016 și s-au căsătorit în iulie 2016 printr-o ceremonie ținută la castelul Peckforton din Cheshire, Anglia.