Living

Cinci filme care au avut un rol important în fashion de-a lungul anilor

Verdict.ro
April 13, 2018 19:24 PM

Este timpul să revedem cinci mari filme, care de-a lungul anilor au jucat un rol important în industria modei. De ce ar trebui să vedem aceste filme? Ei bine, pentru că vom putea regăsi anumite tendințe de atunci, care se pot aplica și astăzi.

Așadar, dacă încă n-ai văzut aceste filme este timpul să o faci. Așează-te confortabil pe canapea și urmărește această listă:

1.SPLASH – Povestea unei sirene care se îndrăgostește de un băiat pe care l-a salvat de la înec cu ceva ani în umă. Este povestea de dragoste perfectă, iar Madison este foarte tare, nu? Daryl Hannah joacă un rol principal, alături de legendarul Tom Hanks, Jon Candy și Eugene Levy.

Lecția de stil: Părul creț/creponat este cool!

2. LABYRINTH – David Bowie joacă alături de tânăra Jennifer Connelly în filmul care marcat cultura cinematografică pentru totdeauna. Musicalul sumbru și fantezist prezintă outfit-uri incredibile, dar în special personajul interpretat de Bowie, Goblin King.

Lecția de stil: Bluzele cu volane și guler vor arăta mereu bine.

3. PULP FICTION – Tunsoarea bob, dansul, tricourile supradimensionate. Personajul Umei Thurman în Pulp Fiction este TOTUL. Dacă  nu ai văzut nicio comedie neagră a mareului regizor Tarantino, unde ai fost? În prezent este la fel de cool ca acum 20 de ani.

Lecția de stil: Fură-i cămășile iubitului tău! (Dacă nu ai iubit, atunci  merci la Zara Men și vei găsi imediat tricourile despre care vorbim.)

4. INDIANA JONES AND THE TEMPLE OF DOOM – Filmul de acțiune și aventură a lui Spielberg este unul de top, iar Harrison Ford îl interpretează pe Indy în cel de-al doilea film (și cel mai bun) din franciza Indiana Jones

Lecția de stil: Pălăria Fedora îți va duce stilul într-o zonă serioasă.

5. PRETTY WOMAN – Julia Roberts este un vis devenit realitate în această poveste de dragoste, în care ea este o prostituata și întâlnește un om de afaceri foarte bogat, iar cei doi se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt. Vivian (personajul interpretat de Julia Roberts) este drăguță și super stylish, chiar și înainte să-ți schimbe înfățișarea pentru a-l cuceri pe Edward (interpretat de Richard Gere)

Lecția de stil: Cizmele înalte for fi mereu sexy!