News

Cindy Crawford și Rande Gerber divorțează? Care este adevărul

iulia.statie
April 14, 2020 15:30 PM

De-a lungul timpului s-au vehiculat tot felul de zvonuri potrivit cărora Cindy Crawford și Rande Gerber ar fi la un pas de divorț. Cei doi sunt căsătoriți din 1998 și au împreună doi copii, Kaia, 19 ani și Presley, 20 de ani.

Pe aceeasi temaCe părere are Cindy Crawford despre relația lui Kaia Gerber cu Pete Davidson

Cindy Crawford și Rande Gerber divorțează? Care este adevărul

Mai multe publicații au scris despre faptul că situația dintre ei nu este așa de roz precum pare, iar Gossip Cop, o publicație ce verifică zvonurile despre celebrități a investigat articolele pentru a afla care este adevărul despre faimosul cuplu.

Star și RadarOnline scriau despre vacanța lor, care ar fi fost luată pentru a-și salva căsnicia. Totuși, un purtător de cuvânt al cuplului a declarat că vacanța lor a fost minunată și că nu este vorba de niciun divorț la mijloc.

Și în 2019, publicația OK! susținea că aceștia se vor despărți, după ce și-au pus spre vânzare o casă. Mai mult, tabloidul a citat și anumite surse ce susțineau că ei nu se pun de acord cu carierele copiilor lor. Totuși, Gossip Cop a contactat reprezentantul lui Cindy, ce a declarat că speculațiile nu sunt deloc adevărate.

Cindy a semnalat și ea că are vreun gând de divorț, publicând o fotografie cu soțul ei de Valentine’s Day. „Îți mulțumesc pentru dragostea ta și pentru puterea ta, acum și pentru totdeauna!”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentine’s Day @randegerber—grateful for your love and strength—now and always! ❤️

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Cât despre alte zvonuri, cum ar fi neînțelegerile din cauza copiilor și faptul că ei trăiesc separat, sunt false și acestea, la rândul lor. În realitate, cei doi își sprijină copiii și îi adoră.