News

Cindy Crawford și soțul ei încearcă să îl ajute pe Pete Davidson! Ce s-a întâmplat între acesta și Kaia Gerber

iulia.statie
December 31, 2019 16:01 PM

Se pare că există probleme în paradis pentru Kaia Gerber și Pete Davidson.

Cei doi sunt împreună de doar câteva săptămâni și deja drama pare pe cale să înceapă între cei doi. O sursă apropiată de mama modelului, Cindy Crawford, a dezvăluit că aceste zile au fost foarte stresante pentru ei: „Ultimele zile au fost extrem de stresante.”

Problemele au început să apară atunci când Cindy și Rande Gerber au fost surprinși având o discuție aprinsă în fața apartamentului deținut de Kaia în New York. Este încă neclar dacă există probleme privind relația celor doi, dar apropiații dezvăluie că Cindy și Rande vor să preia controlul situației.

Cindy Crawford și soțul ei încearcă să îl ajute pe Pete Davidson! Ce s-a întâmplat între acesta și Kaia Gerber

„Ei au vrut doar să o susțină pe fiica lor. Sunt părinți foarte iubitori și implicați, ar face orice pentru ea. Au intervenit pentru a încerca să o sprijine și să îl ajute pe Pete în aceste momente dificile”, a dezvăluit sursa.

Mai mult, sursa a povestit că ei încearcă să îl susțină pe Pete, mai ales când văd cât de „problematic este și cât de mult se zbate”.

„Ei încearcă să întervină și să ajute cu ce pot. Este supărător să își vadă fiica trecând prin ceva foarte serios”, a adăugat sursa pentru E! News.

De la discuția aprinsă, Kaia și mama sa s-au întors în Los Angeles, în timp ce Pete a rămas în New York pentru a lucra.

Mai mult, el a glumit pe seama unei vacanțe într-un episod al emisiunii Saturday Night Live. „Merg într-o vacanță, dar mulți bani vor fi acoperiți din asigurare, iar acolo ne iau telefoanele. Costă aproximativ 100.000$ dar voi avea colegi de cameră”.

Mulți au speculat că este vorba de un centru de reabilitare, unde el a mai fost internat în 2016. Totuși, sursa a dezvăluit că Cindy și Rande vor continua să o susțină pe Kaia, pentru că ei nu pot alege „cu cine dorește ea să fie împreună”.

„Singura lor opțiune este să o ajute pentru a trece peste această situație. Ei cred că Pete se va face bine și nimic mai mult.”, a zis sursa.