Fashion

Cine este Aureta, antreprenoarea care a cucerit Internetul prin creativitatea sa

ioana pana
May 9, 2019 10:39 AM

Fie că știți sau nu cine este Aureta și ce face ea, cu siguranță ați dat peste profilul său pe Instagram. Dovedind o originalitate debordantă, îmbinând moda cu arta, cu designul și uneori chiar și beauty-ul, antreprenoarea în vârstă de 38 de ani a reușit să atragă nici mai mult nici mai puțin de 565.000 de urmăritori pe platforma socială. Iată cine este cu adevărat Aureta Thomoralli și care sunt, conform ei, secretele succesului.

Cine este Aureta, antreprenoarea care a cucerit Internetul prin creativitatea sa

Asemenea altor nume mari din lumea modei, și cariera lui Aureta a explodat odată cu lansarea unui blog eponim. Definit ca un „documentar de stil”, blogul a fost fondat în 2009.

Deși aceasta s-a făcut cunoscută pe Interent devreme, nu a avut un cont de Instagram până în urmă cu patru ani, crezând inițial că platforma era doar o aplicație de editat fotografii. Fără să își dea seama, Aureta a câștigat 7000 de următitori într-un timp foarte scurt, în timp ce ea nu urmărea pe nimeni. Iar de atunci nu a fost nevoie de prea multă strădanie, cât pasiune, ca să ajungă ce este acum.

Totuși, un moment care a marcat drastic ascensiunea sa pe Instagram a fost când a început să colaboreze cu prietenul său, Jordan Watson, administratorul contului @love.watts. Împreună au dezvoltat @watts.on, @watts.place și @watts.world, conturi care acum au sute de mii de urmăritori și care a condus duoul spre popularitatea de care se bucură acum.

 

View this post on Instagram

 

via @Aureta – @mehmetgeren

A post shared by Watts.on (@watts.on) on

Ce o face însă pe Thomoralli o figură atât de interesantă? Nefiind singura care activează în această sferă a social-media-ului, Aureta se remarcă prin atitudinea sa misterioasă. „Oamenii cred probabil că nici nu știu să vorbesc. Iubesc misterul.”, a declarat chiar ea pentru o publicație de peste ocean. „Când vezi ceva misterios, parcă vrei să aflii mai multe.”

Iar în ceea ce privește secretele sale pentru un profil de Instagram atât de extravagant, Aureta mărturisește că petrece pe platforma socială doar două ore pe zi și postează între trei și cinci poze. „Când călătoresc sau merg la evenimente, spre exemplu în timpul Fashion Week-ului, postez mult mai mult. Nu există neapărat o regulă”, spune aceasta.

Pe de altă parte, strategia prin care alege ce și cum postează este una fixă și foarte bine pusă la punct. „Mă gândesc la profilul meu ca la o galerie de artă. Încerc să aranjez totul astfel încât să fie plăcut vizual. Cromatica joacă un rol foarte important. Am grijă ca pozele postate să se potrivească cu cele din jurul lor.”

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Aureta (@aureta) on