News

Cine este cel mai mare fan al lui Meghan Markle? Hillary Clinton

iulia.statie
November 13, 2019 14:47 PM

Cine este cel mai mare fan al lui Meghan Markle? Hillary Clinton. Aceasta crede că Ducesa „merită mult mai mult”

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Într-un interviu cu BBC Radio 5 Live, fosta secretară de stat și-a arătat susținerea față de Ducesa de Sussex, ce recent a dat în judecată un tabloid englezesc și a admis că se descurcă greu cu toată atenția primită.

„Oh Doamne, aș vrea să o îmbrățișez”, i-a spus Clinton lui Emma Barnett.

„Mă simt ca o mamă, aș vrea doar să îmi pun mâinile în jurul ei. Aș vrea să îi spun să reziste. Să nu îi lase pe oamenii răi să o pună la pământ.”, a continuat aceasta.

Cine este cel mai mare fan al lui Meghan Markle? Hillary Clinton

Întrebată dacă rasa sau genul au vreun rol în tratamentul aplicat lui Markle, incluzând comentariile negative din media, ea a răspuns: „Absolut”

Și Chelsea Clinton, ce participa la interviu alături de mama sa, a aprobat.

Clinton a mai dezvăluit că oamenii ar trebui să sărbătorească uniunea dintre Harry și Meghan.

„Este o poveste adevărată de dragoste.”, a spus aceasta.

Nu este prima oară când ea îi ia apărarea Ducesei. Atunci când a fost întrebată despre tratamentul aplicat de The Sunday Times din Londra pentru Meghan, aceasta a răspuns că este „inexplicabil”

Ea nu este prima figură foarte cunoscută ce își oferă susținerea pentru Markle. În februarie, George Clooney a spus că Ducesa a fost „urmărită și destrămată” de către presă.

„Sunt supărat pentru știrile false ce circulă în presă despre șederea lui Meghan și Harry la mine. Rog presa să înceteze cu aceste afirmații false despre caracterul lor.”, a spus și Elton John.

Ba chiar, zeci de femei ce fac parte din parlamentul britanic au semnat o scrisoare prin care își exprimau susținerea față de Meghan.

„În multe ocazii, poveștile au reprezentat nerespectarea vieții tale private și au servit la a arunca jigniri cu privire la caracterul tău, fără a avea motive întemeiate.”, au scris acestea.

Sursă: Vogue