News

Cine este Edoardo Mapelli Mozzi, logodnicul Prințesei Beatrice

iulia.statie
September 29, 2019 17:08 PM

Prințesa Beatrice s-a logodit în martie în Italia și urmează să se căsătorească în 2020. Se pare că Edoardo a ales cu mare grijă inelul, acesta alegând să lucreze cu designerul Shaune Leane pentru a crea bijuteria perfectă. „Am incorporat atât caracterul lui  Edoardo și al Prințesei Beatrice pentru a da naștere unui inel unic ce reprezintă dragostea și viețile lor”, a dezvăluit Leane.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Cine este Edoardo Mapelli Mozzi, logodnicul Prințesei Beatrice

„Abia așteptăm să ne căsătorim. Avem multe interese și valori comune și știm că acestea ne vor ajuta să avem o viață plină de dragoste și fericire în anii ce urmează.”, au spus cei doi îndrăgostiți.

Zvonurile despre relația celor doi se vehiculează încă din noiembrie, însă abia în martie cei doi au apărut împreună la gala National Portrait Gallery.

Înainte de relația cu Edo, căci așa este cunoscut de către apropiați, Prințesa a fost singură încă din 2016, după ce s-a despărțit de Dave Clark cu care a avut o relație de aproximativ 10 ani.

După ce aceștia și-au anunțat logodna, părinții lui Mapelli Mozzi au dezvăluit că o cunosc pe Prințesa de foarte multă vreme. „Familia noastră o cunoaște pe Beatrice de mult timp. Edo și Beatrice sunt făcuți unul pentru celălalt, iar fericirea și iubirea lor o poate observa oricine. Ei împărtășesc o legătură extrem de puternică și de unită, iar mariajul lor doar va întări ceea ce este deja o relație frumoasă.”, au declarat aceștia.

Revista People a dezvăluit în noiembrie că Prințesa și Edo au același cerc de oameni de ani de zile, iar pentru că părinții lor sunt prieteni, nu a trebuit să le facă cunoștiință familiilor.

Mozzi este un multi-milionar ce a și-a început propria afacere. Acesta este CEO pentru compania Banda Property. Conform Private Air, afacerea lui Edoardo transformă cluburile de noapte de altă dată în locuințe ultra luxoase.

De asemenea, el are un fiu de doi ani pe nume Wolfie împreunp cu fosta lui iubită, arhitectul Dara Huang.

Cei doi au apărut în public de câteva ori și chiar la o întâlnire dublă cu sora Prințesei Beatrice, Prințesa Eugenie și soțul acesteia, Jack Brooksbank.

Sursă: Harper’s Bazaar