News

Cine este noua iubită a actorului român Sebastian Stan

iulia.statie
July 7, 2020 13:14 PM

Sebastian Stan, un actor faimos de origine română în vârstă de 37 de ani a fost surprins alături de noua sa iubită în ipostaze tandre. Cei doi au plecat în vacanță într-o locație de vis, anume Ibiza.

Pe aceeasi temaCele mai cool bentițe de păr purtate de Blair Waldorf în serialul Gossip Girl

Cine este iubita lui Sebastian Stan

Sebastian Stan este împreună cu Alejandra Onieva, o actriță de origine spaniolă, iar aceștia doi au fost văzuți sărutându-se, fiind clar că se întâmplă ceva romantic între ei, scrie publicația Elle.

Aceasta a postat o fotografie pe social media din vacanța alături de Sebastian Stan, dar nu și-a etichetat noul partener. „Aceste momente pe care ți le oferă viața.”, a fost descrierea folosită de Alejandra.

 

View this post on Instagram

 

Y estos momentos que te da la vida ☀️ #Sunset

A post shared by Alejandra Onieva (@ale_onieva) on

În mai, Sebastian Stan povestea pentru publicația The Cut că nu dorește să plece din New York în timpul pandemiei și că acolo este casa lui.

Sebastian Stan a rămas în New York pe timpul pandemiei

„Aici este casa mea, nu am unde să merg în altă parte. Oamenii care nu locuiesc aici poate cred că este un loc singuratic. Poate fi singuratic, dar nu este așa. Eu sunt mândru că mă aflu aici. Am o relație foarte specială cu acest oraș, această țară mi-a adus multe oportunități, nu vreau să o abandonez.”, a declarat actorul.

Deși mulți visau să călătorească la momentul respectiv sau să își vadă familia, actorul avea câteva nevoi mai simple. „Vreau să merg pe un acoperiș în Brooklyn, să ascult muzică house și să mă uit spre Manhattan, în timp ce am un cocktail în mână.”, spunea Sebastian Stan.

Iubita lui Sebastian Stan, Alejandra Onieva are 28 de ani și o putem urmări în serialul ‘High Seas’. Sebastian este un actor de origine română ce a devenit cunoscut datorită rolului primit în faimoasa serie Gossip Girl, unde l-a jucat pe Carter Baizen, dar și pentru ‘Căpitanul America’. De curând, s-a aflat că serialul Gossip Girl va continua, însă, nu se știe încă dacă vom putea revedea și personajele vechi.