News

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt? Este mai tânără cu 29 de ani decât el și seamănă izbitor cu Angelina Jolie

andreea voicu
August 28, 2020 18:55 PM

Brad Pitt a divorțat de Angelina Jolie în urmă cu aproape șase ani! Deși mulți credeau că celebrul actor va reveni în brațele fostei soții, Jennifer Aniston, iată că s-au înșelat.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie și Brad Pitt nu pot sta departe unul de celălalt! Ce anunț au făcut cei doi

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, ar trăi o frumoasă poveste de iubire cu modelul german de origine poloneză, Nicole Poturalski. În plus, nemțoaica de 27 de ani a fost surprinsă recent în compania actorului de la Hollywood. Mai mult de atât, noua iubită a lui Brad Pitt seamănă izbitor cu Angelina Jolie.

Brad Pitt, amorezat de noua iubită

Potrivit presei internaționale din SUA, Nicole Poturalski are un copil și este fondatoarea unei organizații care ajută rechinii.

Apropiații cuplului susțin că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți. Amorezii au petrecut câteva zile la castelul Miraval, din sudul Franței.

‘Se sărutau, iar Brad era super grijuliu cu ea. Erau într-un loc destul de public, dar nu părea că le pasă prea tare’, au precizat surse din preajma lor, notează Hello Magazine.

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost căsătoriți până în 2014. Deși formau unul dintre cuplurile cele mai invidiate de la Hollywood, cei doi au ajuns să se despartă, după ce Angelina a depus cererea de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile.