Vedete

Cine este noua soție a lui Roger Waters. Starul de la ”Pink Floyd” s-a căsătorit a cincea oară la 78 de ani

maria.apostol
October 17, 2021 19:56 PM

Roger Waters, starul de la ”Pink Floyd”, a surprins pe toată lumea ieri, când a dezvăluit că s-a căsătorit pentru a cincea oară, iar acum au ieșit la iveală detalii uimitoare despre aceasta.

Se pare că femeia care i-a devenit soție are 43 de ani și i-a fost șofer artistului. Roger Waters și-a refăcut viața la 78 de ani, iar la scurt timp după ceremonie a declarat că este foarte fericit.

Cine este noua soție a lui Roger Waters

Atunci, toată lumea s-a întrebat cine este femeia care l-a cucerit iremediabil, iar detaliile n-au întârziat să apară. Potrivit Page Six, Kamilah Chavis are 43 de ani, fiind cu 25 de ani mai tânără decât solistul de la Pink Floyd și a lucrat ca șofer pentru artist. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit în 2018, la unul dintre concertele sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roger Waters (@rogerwaters) 

Am cunoscut-o la unul dintre concertele mele. A lucrat în transporturi. Ea conducea mașina care mă lua de la concerte”, mărturisea artistul.

A mai fost căsătorit de patru ori

De asemenea, surse apropiate acestuia au dezvăluit pentru Page Six că Chavis ar fi fost șofer la Festivalul Coachella, unde el a fost prezent în 2016.

Roger Waters a mai fost căsătorit cu Judy Trimm, în perioada 1968 – 1975, însă cei doi n-au avut copii. Artistul a fostt căsătorit și cu Carolyne Christie, din 1976 până în 1992. Cei doi au avut un fiu, Harry Waters, care e muzician. Ulterior, artistul s-a căsătorit cu Pricilla Phillips, în 1993, însă în 2001 au divorțat. Aceștia au avut, de asemenea, un fiu, ce poartă numele Jack. În 2004, Waters s-a logodit cu Laurie Durning. În 2012 s-au căsătorit, însă trei ani mai trâziu au divorțat.