News

Cine este persoana dată afară de Gigi Hadid din prezentarea de modă Chanel

iulia.statie
October 2, 2019 16:35 PM

Prezentarea de modă Chanel este una dintre cele mai importante momente din cadrul Paris Fashion Week, iar în acest sezon Virginie Viard a avut prima colecție realizată de aceasta, după moartea lui Karl Lagerfeld. Însă în timpul show-ului a avut loc un eveniment neașteptat, căci o comediantă a urcat pe podium, întrerupând prezentarea de modă.

Pe aceeasi temaColecția Louis Vuitton toamnă-iarnă 2019 a închis Paris Fashion Week

Cine este persoana dată afară de Gigi Hadid din prezentarea de modă Chanel

Comedianta Marie Benoliel a urcat pe podium și a defilat alături de modele, însă Gigi Hadid a intervenit rapid, ducând-o în culise. Gestul modelului a fost extrem de apreciat.

Marie Benoliel este o comediantă destul de activă pe YouTube, unde postează filmulețe amuzante. Aceasta este cunoscută sub numele de Marie S’Infiltre.

Marie a declarat pentru Forbes că a dorit să aducă un omagiu casei de modă, nu să strice prezentarea.

„Întotdeauna am visat să devin o muză pentru Chanel. Chanel este etern, am vrut doar să iau parte la această eternitate.”, a spus aceasta.

Marie a ales să poarte un costum vintage Chanel pentru a se integra în prezentarea de modă. Totuși, nu toți au apreciat gestul acesteia. Se pare că Gigi nu i-a oferit o primire călduroasă în culise, căci Marie a declarat: „Gigi era nervoasă și a reacționat destul de agresiv față de mine. La un moment dat chiar am crezut că va țipa. Gigi este superbă și un fashion icon, iar eu o voi iubi în continuare în ciuda celor întâmplate.”

Comedianta a spus că nu a avut parte de reacții bune, însă este obișnuită. Ea este cunoscută pentru un astfel de comportament, însă gestul ei din prezentarea de modă Chanel nu a fost apreciat deloc.

„Am avut parte și de lucruri mai rele. Când am urcat pe scena lui Marine Le Pen în timpul campaniei prezidențiale nu s-a terminat deloc bine. ”, a zis Benoliel.

Sursă: Elle