News

Cine este Rege-Jean Page, actorul ce îl joacă pe Simon Basset în serialul ‚Bridgerton’

iulia.statie
January 14, 2021 18:45 PM

Cine este Rege-Jean Page? Actorul ne-a cucerit instant încă de la prima apariție în noul serial de succes marca Netflix, numit ‚Bridgerton’, unde îl joacă pe Ducele de Hastings, un burlac convins. Dacă ești fanul dramelor romantice, atunci trebuie să urmărești neapărat această serie.

Pe aceeasi temaRege-Jean Page și Phoebe Dynevor au o relație amoroasă?

Totul despre Rege-Jean Page

Încă de la începutul serialului, îl urmărim pe Simon, Duce de Hastings, jucat de Rege-Jean Page, dar și pe Daphne Bridgerton, jucată de Phoebe Dynevor, ce face parte din puternica familie Bridgerton. Aceasta își face debutul în societate și caută un partener perfect pentru mariaj. În antiteză, Simon este un burlac convins și nu își dorește să se căsătorească, dar în urma a mai multor evenimente, cei doi, ce pretind că nu este nimic între ei, se îndrăgostesc.

Drama nu se oprește aici, așa că noul serial Netflix cu siguranță trebuie urmărit, acțiunea ținându-ne pe toți cu sufletul la gură. Cât despre noua senzație în lumea actorilor, Rege-Jean Page, acesta s-a născut în Zimbabwe, dintr-o asistentă medicală și un predicator englez, dar s-a mutat în Londra pe când era doar un adolescent. El s-a născut în 1990, dar ziua lui de naștere este încă necunoscută.

Actoria reprezenta doar un hobby pentru star, dar descoperea pe când era student Teatrul Național Britanic pentru Tineret, lucru ce avea să îi schimbe complet viața. Rege-Jean, ce este al doilea cel mai mic din cei patru frați ai săi, explica în trecut că el și unul dintre frații săi formau o trupă: „Scriam muzică de chitară și țipam la oameni, având culori care mai de care mai diverse în păr.”

După ce a lucrat în teatru la începutul carierei sale, el s-a orientat spre proiecte din televiziune și a jucat în Waterloo Road, un show ce a marcat și începutul carierei actriței Phoebe Dynevor. El poate să fie văzut în mai multe filme și seriale, cum ar fi ‚Mortal Engines’, ‚Sylvie’s Love’, ‚Roots’, ‚For The People’ și ‚Casualty’. El a apărut și pentru câteva secunde în Harry Potter, căci fanii l-au observat imediat alături de Emma Watson la nunta dintre personajele Bill și Fleur.

Rege-Jean Page are o iubită?

Nu se știe încă dacă are o iubită, pentru că acesta încearcă să își țină viața personală departe de camere, dar fanii ce se întrebau dacă există vreo relație amoroasă între el și colega sa, Phoebe, în viața reală, vor fi dezamăgiți, căci aceștia au răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor.

„Cred că tot ce trebuie să se știe este pe ecrane. De aceea am prezentat totul atât de frumos pentru spectatori. Toate scânteile pe care le vedeți între noi vin din superbele scenarii pe care le-am primit, așa că acest material regizat este mai mult decât suficient.”, a spus Rege-Jean Page despre presupusa relație dintre el și Phoebe Dynevor.

Actorul poate fi urmărit pe Instagram aici, iar username-ul său este același și pentru Twitter. Pe profilul său putem găsi o mulțime de fotografii de la shooting-uri, dar și de la diferite proiecte la care a lucrat, printre care ‚Bridgerton’, ‚For The People’ și ‚Sylvie’s Love’.