Cine este Sebastian Stan, românul celebru la Hollywood. Actorul s-a născut la Constanța și are milioane de fani

elena.toader
June 9, 2021 12:59 PM

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982 în Constanța, România. El este un actor american de origine română, devenind foarte cunoscut pentru rolul său, James Buchanan Barnes, poreclit „Bucky”mai târziu supranumit ca „The Winter Soldier”din faimosul Univers Cinematic Marvel.

Sebastian Stan are o relație cu o frumoasa actriță Alejandra Onieva

Recent, Sebastian Stan le-a oferit fanilor un mic epidod din viața sa alături de actrița spaniolă Alejandra Onieva. Actorul a distribuit săptămâna trecute pe pagina sa de Instagram un video hilar, cu prilejul zilei de naștere a lui Onieva.

În videoclip, Sebastian le arată fanilor cu decurg zilele alături de Alejandra – începând cu treziriea, cafeaua, gătind micul dejun, până la nopțile romantice petrecute în doi, însă într-o manieră extrem de amuzantă!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

 

Cine e Sebastian Stan

În timpul școlii, la Rockland Country Day School, joacă în piese precum Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors, Over Here și West Side Story. A mai jucat în piese din tabăra de vară Stagedoor Manor. Ulterior, este acceptat să urmeze cursurile Facultății de Arte Mason Gross în cadrul Universității Rutgers din New Jersey. Studiază de asemenea un an la Shakespeare’s Globe Theatre în Londra.

Primul contact pe care l-a avut cu lumea filmului a fost de fapt atunci când a lucrat ca și ghid. „Primul meu job a fost la cinematografie. Am lucrat la cinema-ul 6 din New York. Eram un usher. Vindeam popcorn. Și mai încolo am lucrat la H&M”.

Printre relațiile sale se află câteva actrițe cu care a lucrat în aceleași producții, cum ar fi Leighton Meester din Gossip Girl, Jennifer Morrison cu care a interacționat în Once Upon a Time, și cu Margarita Levieva actrița de origine rusă, din serialul Spread.

A vizitat România pentru prima dată după 14 ani, în cadrul American Independent Film Festival din anul 2018 unde a fost organizat și un eveniment caritabil numit Our Big Day Out, care viza ajutorarea copiilor din centre de plasament, a vârstnicilor care trăiesc în aziluri de bătrâni sau instituții medico-sociale și a familiilor care trăiesc în condiții precare sau în comunități marginalizate, cauză pe care Sebastian Stan o sprijină în România.

Sursa foto: Sebastian Stan Instagram