News

Cine este soțul lui Anne Hathaway, Adam Shulman?

Verdict.ro
July 25, 2019 11:00 AM

Anne Hathaway, în vârstă de 36 de ani, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ea a anunţat pe Instagram că urmează să devină mămică iar şi a postat o imagine cu burtica de gravidă.

Pe aceeasi tema13 ani de la lansarea filmului ''The Devil Wears Prada''! Ce ne-a învățat pelicula despre industria modei

Cine este soțul lui Anne Hathaway, Adam Shulman?

Actriţa americană a fost întotdeauna o prezenţă discretă şi nu prea obişnuieşte să vorbească despre viaţa ei privată.

Anne Hathaway publică rar pe reţelele de socializare imagini cu membrii familiei sale, mai ales cu soţul său.

Puţini ştiu cine este partenerul de viaţă al actriţei care a câştigat mai multe premii Oscar. Ei bine, Anne trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adam Shulman, care este actor, dar se ocupă şi cu industria bijuteriilor. Iată tot ce trebuie să ştii despre soţul celebrei actriţe.

Anne Hathaway şi Adam Shulman au realizat un film împreună

El și Hathaway au realizat un film împreună ‘Song One’, în 2015. Actrița a spus că „se simțea întotdeauna susținută” de echipa ei în timp ce lucra la peliculă – atât în ​​fața camerei, cât și în spatele scenei.

De asemenea, Adam Shulman a avut roluri minore în Ricki și în Flash (care îl interpretează pe Meryl Streep) și pe The Wing Wing. În plus, a făcut parte din emisiunea tv ‘American Dreams’ şi în serialul ‘The Dukes of Hazzard: The Beginning’. Pe lângă actorie, Adam e şi designer de bijuterii.

El are o marcă de bijuterii, denumită James Banks Design, pe care o deține împreună cu partenerul său de afaceri Heidi Nahser Fink, potrivit Reporterului Hollywood.

Piesele sunt realizate manual în California de Nord, iar gama de modele include pandantive fluture, becuri suspendate, toate inspirate din constelații.

Anne Hathaway a declarat că a fost dragoste la prima vedere. Actriţa şi bărbatul s-au întâlnit prima dată la Festivalul de Film de la Palm Springs.

„O sa ma casatoresc cu acest barbat. Este dragostea vieţii mele’, mărturisea Anne la scurt timp după ce s-au cuplat.

Adam Shulman şi Anne Hathaway au avut o nuntă privată în 2012, la care au luat parte în jur de 150 de invitaţi. Mireasa a purtat o rochie Valentino. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată în 2016, când s-a născut fiul lor, Jonathan Rosebanks Shulman. 

Sursa: www.harpersbazaar.com