News

Cine i-a convins pe Meghan Markle și Prințul Harry să se mute în Canada! Un membru al Familiei Regale a plănuit totul

iulia.statie
January 28, 2020 17:12 PM

Toată lumea a fost șocată atunci când Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că o să renunțe la rangul de seniori regali și o să devină independenți financiar. Încă de atunci, lucrurile au escaladat, însă nimeni nu se aștepta ca ei să fie ajutați de un membru din Familia Regală pentru a părăsi Marea Britanie.

Pe aceeasi temaS-au împlinit 38 de ani de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles! Lucruri pe care nu le ştiai despre nunta secolului

Regina și restul familiei au fost foarte supărați atunci când au aflat că aceștia vor să renunțe la atribuțiile lor regale, fără ca măcar să se fi consultat cu ei. Dar nu totul este așa cum pare, căci aceștia au discutat cu un membru al familiei extrem de cunoscut, ce i-a încurajat să facă acest pas.

Soția lui Charles, Camilla Parker Bowles, i-a ajutat pe aceștia să își ducă planul până la capăt. Conform Radar Online, aceasta a plănuit totul împreună cu Meghan Markle pe la spatele soțului ei, Prințul Charles.

„Charles spera că soția sa va avea o influență bună asupra lor și îi va calma, dar nu a știut ce se va întâmpla și ei au făcut totul pe la spatele lui.”, a declarat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

„Camilla a încurajat această dramă. Ea este perfectă pentru a juca în mai multe părți, este fix ca un politician.”, a adăugat sursa.

Cine i-a convins pe Meghan Markle și Prințul Harry să se mute în Canada! Un membru al Familiei Regale a plănuit totul

Surse apropiate de Familia Regală au spus că soția lui Charles a sfătuit-o pe Meghan să își caute fericirea în altă parte și să părăsească Marea Britanie. Cele două erau foarte apropiate și au plănuit totul în secret.

„Camilla a fost de la bun început primitoare cu Meghan, de aceea a avut o relație mai bună cu ea decât cu Kate.”, a continuat sursa.

Camilla nu a dezvăluit niciun detaliu din plan pentru că își dorește să se înțeleagă bine cu toată lumea, ținând cont că după retragerea Elisabetei ea este următoarea ce ar putea să fie numită Regină, potrivit Libertatea pentru Femei.

Zilele trecute, ea a fost întrebată dacă îi va fi dor de Meghan și Harry, iar aceasta, zâmbitoare, i-a răspuns jurnalistului: „Desigur.”