Fashion

Cine o poate uita pe Monica Bellucci în filmul Malena? Cum arată acum actrița, la 20 de ani de la premiera filmului

iulia.statie
April 26, 2020 16:39 PM

Considerată sex simbol de către italieni, Monica Bellucci este o femeie interesantă, frumoasă și extrem de talentată. Câștigându-și faima din aparițiile sale în filmele de la Hollywood, ea a apărut și pe podiumurile unor mari case de modă în timpul carierei sale de model.

Pe aceeasi temaMonica Bellucci, tunsoare îndrăzneață pentru Paris Haute Couture

Cine o poate uita pe Monica Bellucci în filmul Malena? Cum arată acum actrița, la 20 de ani de la premiera filmului

Povestea ei de viață este la fel de interesantă ca și cariera sa strălucitoare. Mama ei, crescută în buna credință catolică, s-a căsătorit cu un străin sărac împotriva voinței familiei, tatăl ei fiind un imigrant din Belucistan.

Aceștia s-au stabilit în Chita-di Castello, însă nu au reușit multă vreme să aibă un copil, iar medicii au diagnosticat-o pe mama actriței ca fiind infertilă, spunându-i să înceapă să se roage pentru un miracol.

Pe 30 septembrie 1964 apărea Monica Bellucci, iar copilăria ei nu a fost una ușoară, crescând într-un mediu sărac și dându-și seama că educația era răspunsul la toate. Pe lângă faptul că era silitoare, frumusețea ei i-a cucerit pe mulți, iar la doar 13 ani își începea cariera de model, iar în 1990 își făcea debutul în actorie prin câteva roluri mici în peliculele „Vita coi Figli” și „La Riffa”.

Totuși, ea și-a câștigat succesul prin rolul oferit în drama ‚Malena’. În film, ea juca rolul unei femei superbe ce reprezintă visul fiecărui bărbat și coșmarul fiecărei femei. Tânăra frumoasă numită Malena Scordia, duce bărbații în cel mai întunecat colțișor al minții, aducând doar probleme.

Aceasta nu rămâne doar un icon al frumuseții. Subtil, Monica ecranizează potretul unei femei ce devine victima unei societăți în timp ce se străduiește să își păstreze demintatea. „Pentru mine, Malena este un produs al propriei era în care nu poate avea o identitate separată de bărbați. Eu, în schimb, ca un produs al erei mele, am luptat toată viața pentru a fi liberă și independentă.”, a zis ea.

Prin talentul său natural, aceasta a reușit să creeze o femeie extrem de diferită de ea. „Monica este misterioasă: în spatele frumuseții se află o lume pe care vrei să o cunoști. Totuși, nu este ca restul femeilor frumoase, ea nu crede că trăsăturile ei sunt totul. Este inteligentă și muncește foarte mult, fără limite.”, povestea Tornatore despre starul său.

Acum, la 20 de ani de la lansarea filmului (pe care sperăm că toată lumea l-a văzut!), Monica este neschimbată. Frumusețea ei a înflorit fără a se stinge nici măcar o secundă, iar inteligența ei lăudată s-a transformat în înțelepciune.

Vezi în galeria foto cum arată acum actrița, la 20 de ani de la lansarea peliculei ‘Malena’!