Fashion

Cine se ocupă de imaginea Irinei Rimeș: „Fără ajutor n-aș avea timp să mă descurc să fiu mereu atât de originală”

nicoleta.ispasescu
May 3, 2018 12:51 PM

Irina Rimeș este o artistă foarte îndrăgită, reușind să devină într-un timp foarte scurt una dintre cele mai apreciate cântărețe și compozitoare din România. Irina s-a născut în Republica Moldova, însă de câțiva ani activează și locuiește în România.

Pentru un artist este extrem de important aspectul fizic, așa că, de când a intrat în atenția publicului, Irina a început să simtă presiunea, fapt ce a determinat-o să apeleze la un stilist care să o ajute să fie mereu originală și bine îmbrăcată. Artista recunoaște că nu s-ar descurca singură, nu neapărat pentru că nu ar ști, dar scrisul și muzica îi ocupă tot timpul: „Port ce mă taie capul. Trebuie să recunosc că nu m-aș descurca singură niciodată. Mereu am avut puține haine și de când presiunea asta că trebuie să fii mereu bine îmbrăcată și să te schimbi tot timpul, a apărut în viața mea Olivia Stoica și mă ajută foarte mult, îmi aduce haine, descoperă pentru mine lucruri pe care eu n-aș putea să le descopăr. Fără ajutor n-aș avea timp să mă descurc să fiu mereu atât de originală. Adică aș fi, poate doar uneori. În schimb Olivia are grijă de aspecte de care eu poate nu am grijă, că sunt ocupată cu scrisul și cu muzica și am mare noroc de ea”.

Deși are 27 de ani, Irina Rimeș ne-a mărturisit că se îmbracă de la copii. Nu ține neapărat cont de tendințe, ci alege să se îmbrace după starea pe care o are: „Port o rochiță de la copii. Vorbesc foarte serios. Am luat asta dintr-un store pentru copii. Și o geacă pe care am primit-o cadou de la stilista mea, din second hand. Și un mărțișor, e făcut din niște taste. Mi l-a dat de 8 martie, iar eu încă îl port pentru că mi se pare un accesoriu foarte frumos și interesant și foarte original, și chiar dacă are mărțișor nu mă deranjează să-l port și vara. Depinde cum mă simt în acea zi. De obicei deschid garderoba și pur și simplu aleg ceva. Depinde de cum mă simt. Dacă astăzi mă simt bine, mă îmbrac în ceva colorat, dacă nu mă simt foarte bine mă îmbrac în negru, all black, dacă mă simt serioasă mă îmbrac la cămașă, dacă am ceva, vreun interviu, unde trebuie să fiu bine, iarăși mă îmbrac la cămașă și mai pun și o fundiță, îmi fac buzele roșii, smashed lips, șterse un pic și îmi îndrept părul bine și cam atât. Asta e. Și am aspectul ăla de femeie serioasă, copil serios”.

Având un simț al umorului foate bine dezvoltat, Irina ne-a declarat ce nu îi lipsește niciodată din garderobă: ”Rochițele de vară, sunt cel mai ușor de întreținut și de îmbrăcat, converșii, mai am o perece în mașină, pentru orice eventualitate, ciorapii cu danteluță. Nu-mi lipsește rujul roșu, tampoanele”.