News

Cine vor fi nașii celei de-a doua fiice a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

adelina.duinea
May 2, 2019 07:59 AM

Gabriela Cristea este o femeie împlinită! Are o carieră de succes, un soț iubitor și două fiice superbe și sănătoase. Pentru vedeta TV, viața a început când l-a cunoscut pe muzicianul Tavi, soțul ei, și a reușit să rămână însărcinată, după multe fertilizări in vitro și chiar și o sarcină pierdută.

Cine vor fi nașii celei de-a doua fiice a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda?

Cu doar o lună în urmă, Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară. Pe mezina familiei, Iris Thea Selena, cuplul a decis să o prezinte publicului printr-o superbă ședință foto de familie în noul număr al revistei VIVA!.

Despre cununia religioasă cu Tavi, Gabriela a mărtusit: „Da, ne dorim să facem și cununia religioasă. Încă nu am pus la punct detaliile și nici nu știm când vor avea loc evenimentele. Dar, încet-încet, trebuie să începem să ne gândim și la asta.

Citește și: Cum arde Mirela Vaida kg puse în timpul celei de-a treia sarcini

Da, ne-am gândit să facem și cununia și botezul în aceeași zi, dar am exclus varianta asta. Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult așa, pentru sufletul nostru. Cum am vrut de prima dată, nu ne-am răzgândit în privința asta”.

„Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a mărturisit vedeta TV în exclusivitate pentru VIVA!

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei sale în televiziune

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani. Cuplul are împreună două fiice, Bella Victoria Margot, în vârstă de doi ani, și Iris Thea Selena, în vârstă de o lună.