News

Claire Holt, pentru a doua oară mămică! Vedeta a născut o fetiță

iulia.statie
September 14, 2020 12:32 PM

Claire Holt are acum doi copii minunați, după ce a dat naștere fiicei sale, Elle. Proaspăta mămică a dezvăluit frumoasele vești pe Instagram.

Pe aceeasi temaCelebrități care au format cupluri cu membri ai Familiilor Regale

Claire Holt a născut o fetiță

„Este aici. Fata noastră dulce, Elle. După 27,5 ore de efort, ea a venit în lumea noastră și ne-a atins inimile. Suntem atât de recunoscători pentru bebelușul nostru sănătos și abia așteptăm ca ea să își cunoască fratele mai mare.”, a anunțat Holt.

Actrița, în vârstă de 32 de ani și soțul ei, Andre Joblon, mai au împreună un fiu, James, ce a venit pe lume pe 28 martie 2019.

Holt a anunțat că este din nou însărcinată în aprilie, dezvăluind o fotografie de familie, în care își odihnea o mână pe burtică, iar cu cealaltă îl ținea pe micuțul James. „Sunt recunoscătoare pentru această rază de soare într-un timp incert.”, a zis ea, făcând referire la pandemia de coronavirus.

Apoi, la două săptămâni distanță, aceasta a dezvăluit și sexul bebelușului, printr-o metodă inedită, spărgând un balon plin de confetti roz. Holt mereu a fost sinceră atunci când a venit vorba de drumul greu privind maternitatea și obstacolele pe care le-a întâlnit atunci când fiul ei a venit pe lume.

 

View this post on Instagram

 

IT’S A……..

A post shared by Claire Holt (@claireholt) on

Cu ce probleme s-a confruntat vedeta

Mai mult, ea a vorbit în trecut și despre avortul pe care l-a suferit înainte de a rămâne însărcinată cu James, despre nașterea dificilă pe care a experimentat-o și problemele postpartum.

„Așa eram eu ieri după ce m-am chinuit să îl hrănesc. Epuizată, în dureri, simțindu-mă învinsă. Am avut multe momente de acest gen de când a sosit fiul meu. Singura mea preocupare este să mă asigur că nevoile lui sunt satisfăcute.”, spunea aceasta în trecut, postând o fotografie în care apărea cu lacrimi în ochi în timp ce băiețelul ei dormea liniștit lângă ea.