Clasică, chic și atemporală: mariniera! Poart-o cu stil în orice sezon!

irina.letitia
April 1, 2018
April 1, 2018

Dacă ar fi să completăm lista pieselor indispensabile în garderoba feminină, atunci cu siguranță bluza cu dungi marinar sau mariniera trebuie să ocupe un loc fruntaș.  Un item clasic, atemporal și extrem de chic, aceasta reușeste să impresioneze de fiecare dată când este purtată, prin aerul detașat și feminin pe care îl emană!

Mariniera este o piesă extrem de versatilă, ce nu are cum să nu îți vină perfect! Mai mult, ea se mulează perfect pe o mulțime de stiluri, fiind mereu pregătită să te însoțească pe parcursul zilei, în cele mai chic ținute!

Desigur, cu venirea primăverii, redescoperim această piesă de inspirație estivală, ce aduce pe loc un aer fresh în garderobă sezonului cald!

Varianta clasică, albă cu dungi bleumarin, este întregită de variațiuni pe aceeași temă: dungi verzi, dungi roșii, albastru deschis sau un mix din cele de mai sus. Cu mânecă lungă, trei sferturi sau scurtă, mariniera acceptă orice formulă îți dorești să porți.

Cum să construiești niște ținute reușite cu această piesă must have?

Iți propunem câteva idei de outfit-uri, construite cu piese în tendinte, adaptate mai multor stiluri vestimentare.

In timpul liber, poți purta bluza în dungi în combinații relaxate. O pereche de jeanși lungi și o pereche de balerini cu vârful ascuțit sunt ideali pentru un look de inspirație french! Dacă îți plac pantofii sport, alege o pereche și completează cu o pereche de pantaloni culottes largi, alături, desigur, de mariniera preferată.

Dacă te pregătești să ieși în oraș, poți purta oricând o pereche de pantofi cu toc. Noi am ales două variante de ținute ce includ saboți cu toc, o piesă adorată a momentului. Completează totul cu o fustă din denim sau cu o salopetă chic!

Mariniera este perfectă și pentru birou și poate înlocui cu succes o cămașă! Este suficient de cuminte atât ca model, cât și cromatic, cât să acompanieze un costum classy!

Iată propunerile noastre!

 


Share