Living

Claudia Pavel a vorbit despre viața de mămică: ”Fiul meu e identic cu...”

nicoleta.ispasescu
May 17, 2018 15:03 PM

Claudia Pavel aka Cream este alt om!

De când a devenit mămică, acum șase ani, viața ei s-a schimbat complet. A devenit mai responsabilă, și mai perseverentă decât era, și mai atentă la proiectele și colaborările pe care la acceptă. Trebuie să se gândească și la consecințele pe care le-ar putea asupra fiului ei, Noah, nu-i așa?

Pe când începuse să își trăiască visul american, Claudia și-a dat seama că cel mai important lucru este familia, așadar nu s-a dat la o parte când a decis să își crească copilul singură. Este o mămică singură, dar asta nu o împiedică să se ocupe atât de creşterea fiului ei, Noah, cât şi de carieră: „A rămas cu soră-mea, cu mama și cu tata. Nu aveam voie să vorbim la telefon. Au fost reguli stricte, dar eu i am explicat lui înainte să plec, i-am cerut voie să plec. L-am întrebat dacă este pregătit ca mami să plece de-acasă. M-a urmărit în fiecare seară, a știut exact unde plec. Repet, mi-am dorit să fie suficient de mare încât să înțeleagă unde plec în momentul în care plec într-un asemenea proiect, și Dumnezeu le-a aranjat în așa fel încât ca acest proiect să apară atunci când el era suficient de mare”.

Când nu este pe platourile de filmare, sau la evenimente, Claudia se ocupă de fiul ei, despre care spune de fiecare dată când are ocazia, că este o binecuvântare: „Ba da, petrec tot restul timpului cu el. În general accept proiecte care nu îi strică lui programul. Acum este oricum destul de măricel, tocmai de aceea am putut să și plec la Exalton, pentru că până la Exalton am refuzat toate reality show-urile de genul, pentru care trebuia să plec de acasă. Dar, el este micuț, programul lui este felxibil…și dorm în fiecare noapte lângă fiu-miu, adică…nu lipsesc deloc din viața lui!”.

Artista a mărturisit că l-a crescut pe fiul ei sub semnul valorilor morale și etice, astfel că întotdeauna i-a spus adevărul, indiferent cât de dureroasă sau nu a fost o anumită situație: „Ideea e că eu pe fiu-miu nu l-am mințit absolut niciodată. L-am respectat din ziua în care l-am născut și am preferat să plângă în fața mea, în momentul în care îi spuneam că vreau să plec din casă, decât să-l mint, să-l păcălesc, să-i distragă altcineva atenția, după care să se întoarcă și să vadă că mami nu mai e. În momentul ăla s-ar fi întâmplat niște confuzii în capul lui, dar el are foarte mare încredere în mine pentru că știe că nu l-am mințit niciodată. Și atunci știa că dacă plec, mă voi și întoarce”.

De unde vine frumusețea exotică a fiului ei Noah?

Claudia Pavel, pe lângă că este o voce feminină foarte bună, este și foarte frumoasă, având o frumusețe exotică. Ea ne-a mărturisit că a luat din frumusețea părinților ei și a transmis-o mai departe si fiului ei, Noah.

„Cu tata. Tata îl are foarte creț, și mama îl are foarte des. Deci combinația a fost una extrem de fericită. Da, fiu-miu, da. Este identic cu mine în pozele de când eram mică”.

Our conversations ? #mysweetbaby #mostbeautifulboyintheworld ❤ #myNoah #momlife

O postare distribuită de Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial) pe