News

Claudia Pavel, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Smiley! Care este adevărul

andreea voicu
March 17, 2019 15:17 PM

Claudia Pavel a vorbit, pentru prima dată, despre relaţia cu Smiley. La un moment dat, se zvonea că artista şi Smiley au avut o relaţie amoroasă, în urmă cu zece ani.

Recent, Claudia Pavel, ex-Cream, a mărturisit pentru VIVA! ce legătură a avut, de fapt, cu Smiley. Ea a povestit amuzată că era sunată des de fanele solistului, care o certau că le-a furat iubitul.

Claudia Pavel, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Smiley! Care este adevărul

Totul a pornit de la piesa lui Smiley, împreună cu Claudia, ”Jumătatea ta”. Atunci, admiratorii celor doi erau siguri că relaţia lor nu este una doar profesională. Cu toate acestea, Claudia şi Smiley împărtăşeau doar dragostea pentru muzică.

Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo şi la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să fie aşa”, a spus Claudia Pavel, pentru VIVA!.

„Dar, uitându-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii aştia erau atât de cuminţi… N-a îndrăznit unu să pună un deget pe mine! Eram prieteni, efectiv, mâncam din aceeaşi farfurie. Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună.

Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie. Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi”, a mai adăugat aceasta.