Beauty

Claudia Pavel, o nouă operaţie estetică! Ce şi-a făcut vedeta la faţă

andreea voicu
March 21, 2019 19:14 PM

Claudia Pavel a recunoscut că a apelat la operaţii estetice, menite să o facă să arate mai bine. Artista s-a întors recent din show-ul ‘Ferma’, de la Pro Tv, şi a simţit nevoia să apeleze iar la medicul estetician, pentru a scăpa de cearcănele inestetice. Claudia Pavel şi-a corectat şi albit cearcănele cu acid hialuronic.

Claudia Pavel, o nouă operaţie estetică! Ce şi-a făcut vedeta la faţă

”A fost o perioadă grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin. De când m-am întors din am început turul emisiunilor de televiziune, am multe concerte, sunt și mamă și am astfel multe responsabilități.

Numai timp să mă odihnesc nu am avut, așa că cearcănele și-au făcut simțită prezența. Cum nu-mi place să mă machiez excesiv, am apelat la medicul meu estetician pentru o atenuare a cearcănelor cu acid hialuronic și am îmbunătățit aspectul  feței în doar câteva minute’, a declarat Claudia Pavel, scrie VIVA!

Claudia Pavel a debutat în showbiz alături de trupa Candy, iar transformările sale estetice au fost vizibile cu ochiul liber. În 2006, Claudia Pavel şi-a operat nasul, însă nimeni nu ştie adevărata poveste a acestei intervenţii. La vremea respectivă, solista a trecut printr-un adevărat calvar, care aproape a lăsat-o desfigurată.

„Prima intervenţie am făcut-o în urmă cu patru ani (n.r 2006), din motive medicale, dar şi estetice, la clinica doctorului Ioan Lascăr. După ce că am zăcut două săptămâni şi aveam faţa umflată, m-am trezit cu nasul în şapte colţuri.

M-a măcelărit şi m-a nenorocit pe masa de operaţie. Am şi prietene care şi-au pus implanturi la el, iar acum regretă amarnic. La scurt timp după operaţie, mi-a apărut şi un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor şi nu ştiam cum să-l mai maschez. Speriată, m-am reîntors la doctorul Lascăr şi i-am arătat umflătura. Mi-a spus cu zâmbetul pe buze: «Nu-i nimic, mai facem un retuş»”, a declarat Claudia, pentru Click!, în 2010.

Vedeta are acum un nas perfect, iar reuşita nu i-o datorează vreunui medic român, ci unui chirurg grec, din Salonic.