Beauty

Coafura bob, perfectă pentru iarnă 2020

iulia.statie
July 5, 2020 18:29 PM

Sezon după sezon, trend-urile și nuanțele se schimbă, dar coafura bob este una care a rămas și a trecut testul timpului. Poate are legătură cu aerul effortless și relaxat pe care îl oferă, sau de abilitatea de a completa orice stil vestimentar.

Pe aceeasi temaA te vopsi sau nu? Ce vedete au părul roșcat natural

În iarna anului 2020, coafurile bob vor fi în trend și există câte un stil pentru toată lumea, de la o tunsoare băiețească, la una clasică sau în stilul Old Hollywood.

Bobul răvășit

Există ceva cu privire la acest coafuri răvășite, un look pe care toată lumea încearcă să îl obțină. Este destul să te joci cu părul tău și cu forma pe care îți dorești să o aibă, niciodată nu poți da greș.

Bobul clasic

Bobul lung reprezintă tranziția perfectă către o coafură mult mai scurtă fără a îți lua lungimea de care ai nevoie. Dacă îți păstrezi în față lungimea normală, îți vei putea stiliza așa cum îți dorești părul, iar la spate vei putea experimenta cu un bob mai scurt. Această tunsoare îți va pune în evidență atât trăsăturile feței, cât și stilul vestimentar.

Bobul cu inspirație din anii ’90

Această coafură este cel mai important trend în materie de tunsori și îți va oferi acel aer vintage în sezonul răcoros. Nu doar că arată glossy și rafinată, dar este și extrem de versatilă.

Bobul franțuzesc

Acest stil extrem de fresh, cu o textură elegantă și o formă chic îți va permite să experimentezi puțin din stilul franțuzoaicelor, atât de adorat de-a lungul anilor. Ce este de notat este faptul că pentru a obține acest look, lungimea părului nu trebuie să treacă de bărbie.

Bobul în straturi

Adaugă produse de styling pentru o textură răvășită și dinamică, iar aceste straturi sunt cele mai bune prietene ale tale atunci când îți dorești să adaugi bucle. Mai mult, vei avea volumul la care visezi, dar și stilul acela effortless chic ce nu dezvăluie că ai stat prea mult timp să îți stilizezi coafura.

Bobul Old Hollywood

Acest tip de coafură vintage are doza perfectă de glamour, mai ales că îți poți păstra părul cât de scurt dorești. Dacă simți nevoia de o schimbare radicală, optează și pentru un breton pe o parte.