Beauty

Coafuri cu bucle lejere. Idei geniale pentru acasă

A. S.
November 29, 2019 14:10 PM

Coafurile cu bucle lejere sunt cele care par să nu se demodeze niciodată, indiferent de ocazia cu care le porți, de forma feței sau lungimea părului. Cu puțină atenție la detalii, poți oricând să obții o coafură cu bucle lejere, la tine acasă.

Oricât de dificil ar părea să realizezi coafuri cu bucle lejere singură, trebuie să știi că nu îndemânarea, ci produsele potrivite de styling și ustensilele pentru coafat vor face mai mult de jumătate din muncă.

Coafuri bucle lejere cu placa

Multe femei preferă utilizarea unui singur aparat pentru mai multe tipuri de coafuri, cu bucle perfecte sau fără. Placa de păr este perfectă atât pentru îndreptare, cât și pentru ondulare. Poți obține cu ușurință bucle lejere dintr-o singură înfășurare dacă reglezi corect temperatura și ai la dispoziție o placă de păr de calitate, cu înveliș ceramic sau din titan.  Trebuie să respecți câteva pași simpli și să te ocupi de fiecare șuviță în parte. Rotește placa de câteva ori pe fiecare șuviță și las-o să acționeze câteva secunde. După care vei obține buble lejere și bine definite.

Coafuri cu bucle lejere făcute cu ondulatorul

Dacă folosești ondulatorul clasic sau placa de păr, procesul de ondulare este similar. Alege direcția pentru fiecare porțiune și răsucește șuvițele, pe rând, pe ondulator. Poți opta pentru grosimi diferite ale șuvițelor, dacă vrei ca părul tău să pară mai puțin studiat și mai natural. Trece-ți degetele prin păr asemenea unui pieptăn dacă vrei ca buclele să fie mai lejere și să aibă un aspect mai natural. Asigură-te ca onduleurile tale vor rezista și aplică un spray cu fixare ușoară, pentru efect de lungă durată. Pulverizează-l de la o distanță de 15-20 cm și ferește-ți ochii în timpul aplicării. La final poți folosi un gloss, pentru un plus de strălucire.

Coafuri cu bucle în funcție de forma feței

Indiferent că ești în căutare de coafuri cu bucle sau alte tipuri de coafuri pentru păr scurt, mediu sau scurt, este important să știi ce ți se potrivește, în funcție de forma feței tale.

Coafuri cu bucle pentru fața ovală

Femeile care au o față ovală știu că această formă le permite să aibă aproape orice tunsoare și coafură pe care și-o doresc. Că au părul lung, scurt, drept,  sau cu bucle,  nu contează pentru că totul se potrivește pentru că trăsăturile feței tale sunt foarte bine echilibrate. Pentru a-ți scoate și mai bine în evidența această formă frumoasă, încearcă coafurile care să nu îți scoată cât mai mult ochii în evidență și care nu-ți acoperă fața.

Coafuri cu bucle pentru fața rotundă

E recomandat să ai un volum mare în zona creștetului capului, dar nu în părți. Volumul în zona urechilor și a obrajilor accentuează rotunjimea pentru că ele alcătuiesc cea mai lată zonă a feței. Așadar, buclele trebuie să fie lejere și să pui accent în volum în partea de sus.

Coafuri cu bucle pentru fața pătrată

Data fiind forma feței, coafura pe care o alegi nu trebuie să fie niciodată dreaptă în partea din față. Indicat ar fi să optezi pentru un bob mai lung în față și apoi din ce în ce mai scurt în partea din spate. Lungimea trebuie să depășească întotdeauna linia maxilarului pentru a nu accentua trăsăturile. Poți opta pentru volum în vârful capului. În acest fel, fața va căpăta un aspect alungit, și nu unul lățit. Nu îți ascunde față în spatele părului, coafează-l ușor la vârfuri cu o perie rotativă și pulverizează fixativ. Pentru fața pătrată, coafurile cu bucle pot fi neinspirate, dacă nu dozezi corespunzător volumul în partea de sus.

Citește și: COAFURI LEJERE PENTRU PĂRUL MEDIU. TOP 10 MODELE DE COAFURI LEJERE