Beauty

Coafuri de nuntă simple, pentru păr mediu

A. S.
September 26, 2019 15:25 PM

Coafuri nuntă păr mediu simple. Fie că ești tu însăți mireasă, domnișoara de onoare sau invitată la nuntă, coafurile simple și cât mai naturale pentru păr mediu sunt întotdeauna o alegere inspirată.

Nunta nu mai este de multă vreme un eveniment scorțos și plin de rigori, așa că alegerea unor coafuri simple pentru păr mediu va fi cea mai bună idee, mai ales dacă pui preț pe naturalețe.

Coafuri nuntă păr mediu simple. Împletituri

Împletiturile par să nu se fi demodat niciodată, mereu sunt adaptate și reinventate pentru a obține un look deosebit și potrivit oricărui eveniment. Așadar, sunt potrivite chiar și atunci când vrei ești în căutarea unoe coafuri pentru nuntă. Pot fi obținute atât pe părul mediu, cât și pe părul lung și sunt de mare efect.

Dacă ești tu însăți mireasă, poți pune de-a lungul împletiturii  câteva fire de lăcrămioară sau alte floricele naturale, pentru a obține un look ravisant.

Coafuri păr mediu coc

Cocurile au fost și rămân în continuare unele dintre cele mai căutate coafuri de nuntă, fie că e vorba de păr mediu sau păr lung. Sunt o mulțime de variante din care se poate alege. Poate fi un coc balerină, foarte strâns la spate și accesorizat cu diferite agrafe deosebite sau flori naturale. Poate fi un coc lejer, cu câteva șuvițe ușor ondulate, lăsate natural să curgă pe alături. Ori un coc elegant și bine structurat, dacă ai o ținută clasică și deosebit de elegantă.

Coafuri par mediu nunta simple.. Foto mireasa blonda cu parul prins
Coafuri par mediu nunta simple. Cocul lejer este intotdeauna o solutie

Coafuri nuntă păr mediu simple. Bucle lejere

Buclele lejere sunt poate cele mai ușor de obținut atunci când mergi la o nuntă și vrei coafuri simple și cât mai naturale.  Niște bucle mari, lejere, accesorizate cu flori sau agrafe cu inserții delicate, reprezintă alegerea perfectă. Exceptând părul foarte, foarte scurt, buclelel merg pe orice altă lungime și, în plus, nici măcar nu durează mult coafatul.

Coafuri beach waves pentru păr mediu

Dacă vorbim de o nuntă în aer liber sau o nuntă pe plajă, una dintre cele mai potrivite coafuri pentru păr mediu este beach waves. Adică niște bucle foarte lejere, naturale, ca și când părul tău s-ar fi uscat așa după o baie în mare. Este o coafură foarte simplă, extrem de naturală și este potrivită nu doar pentru invitate și domnișoarele de onoare. Ea poate fi purtată și de mireasă, mai ales dacă nunta este una cu un aer cât mai natural.

Bentițe împletite din păr

Pentru un look cât mai romantic și pentru o naturalețe și simplitate aparte, poți opta pentru bențitețe împletite în păr. Acesta au un aer rafinat și pot fi accesorizate ori lăsate simple. Pentru un păr mediu, astfel de coafuri simple se potrivesc de minune.

Dacă nu ai părul îndeajuns de lung pentru a face o împletitură dintr-o parte în cealaltă a capului, poți folosi o meșă în nuanța părului tău. Este foarte important acest amănunt, în caz contrar efectul ar putea fi unul nedorit.

Dacă îți dorești un look diafan, părul ce rămâne sub împletitura bentiță îl poți prinde într-un coc mic, la spate. De el poate fi prins un mic accesoriu sau chiar voalul de mireasă.


Citește și: COAFURI PENTRU MIRESE CU PĂRUL SCURT