Beauty

Coafuri elegante păr lung

A. S.
November 13, 2019 10:34 AM

Atunci când vrei coafuri elegante pentru păr lung, e bine să știi că ai o mulțime de opțiuni. Chiar dacă este cel mai simplu să mergi la un specialist care știe exact ce face, poți obține și acasă, destul de simplu, coafuri elegante pentru păr lung cu care să impresionezi.

Dacă ești posesoarea unui păr lung, te poți considera norocoasă, pentru că întotdeauna ai la îndemână trucuri simple pentru a obține coafuri elegante în câțiva pași. Deși cel mai adesea, atunci când te grăbești, ai tendința să prinzi repede părul într-o coadă de cal, e bine să știi că, cu câteva trucuri banale, poți obține coafuri elegante pentru păr lung cu un efort minim. Iată câteva idei și sugestii:

Coafuri elegante păr lung simple

Evident că atunci când ai părul lung sau mediu, coada de cal este cea mai la îndemână dacă ai o zi în care părul tău nu este în cea mai bună formă. Totuși, chiar și banalul ponytail poate fi transformat imediat obținând astfel coafuri elegante pentru păr lung în câteva minute. Fie că tapezi puțin părul, fie că-l răsucești sau pur și simplu creezi iluzia părului prins cu propriile șuvițe, rezultatele sunt de efect.

Coafuri elegante păr lung pentru nuntă

Coafuri elegante pentru păr lung, potrivite pentru nuntă, sunt o mulțime, însă e minunat să alegi variante cât mai naturale care să-ți pună în evidență frumusețea podoabei capilare. Așadar, dacă nu vrei să-ți prinzi părul într-un coc, poți opta pentru coafurile cu părul pe jumătate prins și bucle lejere. Dacă la asta mai adaugi câteva accesorii speciale, vei obține o coafură de nuntă cu adevărat impresionantă.

Coafuri elegante păr lung. Împletituri

Împletiturile sunt poate unele dintre cele mai elegante modele de coafuri pentru păr lung și mediu. În plus, acestea par să nu se demodeze niciodată și ai la îndemână multe opțiuni.

Chiar și cele mai neîndemânatice persoane pot realiza o împletitură boemă dacă are la îndemână tehnici corecte. Este adevărat, chiar și împletiturile simple au nevoie de un pic de exercițiu, dar odată învățate, le vei putea folosi cu ușurință ori de câte ori vei dori.

În plus, sunt în trend împletiturile cu un aer ușor dezordonat, așa că nu e nicio problemă dacă împletiturile nu-ți vor ieși perfect. Ba dimpotrivă!

Cele mai simple împletituri pentru păr lung:

  • Coada de peşte: O împletitură elegantă care arată bine în orice sezon şi care adaugă o notă specială oricărei ţinute. Aceste împletituri pot fi purtate fie strânse, fie lejere, în funcţie de preferinţe.
  • Spicul: Împletitura spic începe din vârful capului și ajunge până jos. Chiar dacă este o metodă veche, pare că nu s-a demodat niciodată.
  • Împletiturile sirenă implică o coadă împletită simplă, care înconjoară capul ca o coroană. Sunt ideale dacă vrei să îţi prinzi tot părul sau dacă vrei un look de poveste.

Coafuri elegante păr lung. Cocul

Multe persoane vor alege să își poarte părul prins, mai ales vara. În fond, nu numai că aceste coafuri păr lung păr sofisticate și dichisite, ele sunt o alegere practică atâta timp cât transpiri și vei vrea că părul să nu te incomodeze, luând contact cu pielea. Cocul poate fi unul perfect stilizat, însă va fi mult mai de efect un coc cu un aer ușor dezordonat. Unele au la bază simpla răsucire a părului, altele se folosesc de bucle și agrafe. Multe cocuri pot însă să pornească de la o banală coadă de cal.

Citește și: COAFURI LEJERE PENTRU PĂRUL MEDIU. TOP 10 MODELE DE COAFURI LEJERE