Beauty

Coafuri lejere pentru părul mediu. Top 10 modele de coafuri lejere

A. S.
September 12, 2019 22:04 PM

Coafurile lejere pentru păr mediu, fie că vobim de bucle, de împletituri, de păr prins sau de alte idei ingenioase, nu ar trebui să reprezinte o provocare majoră. Cu puțină atenție și ceva antrenament, poți realiza acasă coafuri demne de mâna unui stilist. 

Atunci când ai părul mediu, ai la îndemână o mulțime de variante pentru a-l coafa. Până și cele mai neîndemânatice persoane vor găsi, până la urmă, câteva coafuri pe care să le poată realiza cu ușurință, acasă.

Coafuri lejere păr mediu 2019

În 2019 se poartă mai degrabă coafuri simple ce evidențiază trăsăturile și feminitate. De asemenea, un stil lejer, ușor dezordonat, precum și tunsorile cu breton au fost prezente pe podiumuri în 2019.  Nici tunsoarea bob nu pare să se demodeze, ci capătă, de la an la an, nuanțe noi.

La polul opus coafurilor lejere cu aer de ușor ciufulit, unul dintre trendurile principale ale anului 2019 îl reprezinta în continuare părul de lungime medie, neted, tuns perfect drept.

Coafuri lejere păr mediu bucle

Buclele lejere sunt un evergreen în materie de stil și coafuri. Le vezi pe plaje însorite, la petreceri rafinate, la prime întâlniri și la nunți și pur și simplu nu-ți poți lua ochii de la ele. Naturalețea acestui look este de-a dreptul cuceritoare, iar versatilitatea lor le face potrivite și pentru o ținută casual și o pereche de teniși veseli, dar și pentru rochii de cocktail și pantofi stiletto.

O variantă ar fi buclele din placă sau un ondulator cu diametru mare:părul se spală,se usucă 100%,şi apoi se aleg bucăţi mari de păr şi se ondulează.Buclele se desfac la sfârşit şi se fixează cu puţin fixativ.

Coafuri lejere păr mediu de zi

Uită de părul prins rapid în coadă, dimineața, pe fugă. Există o mulțime de coafuri lejere pentru păr mediu pe care le poți realiza în doar câteva minute și care sunt numai bune pentru a fi purtate pe timp de zi.

Coafuri lejere păr mediu, în funcție de forma feței

Indiferent de ce se poartă, chiar dacă ai părul mediu, scurt sau lung, este foarte important să știi forma feței tale și ce ți se potrivește.

Coafuri lejere păr mediu, față în formă de triunghi

Încearcă să ai o lungime a părului mai jos de nivelul mandibulei, iar bretonul să fie într-o parte. E bine să eviți tunsorile scurte și bretonul pe întreg nivelul frunții

Coafuri păr mediu pentru fața ovală

Acestui tip de față i se va potrivi orice fel de tunsori pentru păr mediu sau coafură: tuns mai scurt, îndreptat, orientat spre exterior sau interior, bucle, ba chiar și “dreadlocks. Este bine să ții totuși cont de proporțiile trăsăturilor feței, pentru că o tunsoare scurtă sau șuvițele prea lipite de scalp ar putea, de exemplu, să lase impresia unui nas ceva mai mare.

Coafuri păr mediu pentru fața rotundă

Caută să obții volum la rădăcină, nu și pe lungimea firului de păr , pentru că acesta ar trebui să urmeze conturul feței. Pentru a alungi fața, trebuie ca lungimea părului să depășească linia bărbiei și ar fi ideal să fie filat începând din dreptul buzelor. Evită să-ți porți părul foarte lung pentru că lățește fața, dar și tunsorile scurte ori volumul la vârfuri.

Coafuri păr mediu față pătrată

În cazul acesta părul trebuie să treacă de umeri, și nu contează dacă e drept sau ondulat, este important să fie volum la rădăcină. De evitat tunsorile care se opresc în zonă maxilarelor.

Coafuri păr mediu față în formă de inimă

Coafează-l cu bucle lejere care se opresc în zona gâtului. Ajută foarte tare să-ți prinzi părul pe jumătate la spate , iar restul să-l lași pe umeri, drept sau ondulat. Ar fi bine să eviți tunsorile până în dreptul bărbiei, scurte ori coadă la spate.

Coafuri pentru fața alungită

Stiliștii recomandă evitarea coafurilor fără volum: păr îndreptat ori tuns scurt sau prins în coadă sau coc. Alege bucle voluminoase fără să-ți tapezi părul. Totodată, pentru a masca fruntea, îți poți face breton.

Citește și: TRUCURI DE FRUMUSEȚE LA ORICE VÂRSTĂ. SFATURI PENTRU PĂR, PIELE ȘI UNGHII