Beauty

Coafuri pentru mirese cu părul lung

adelina.duinea
April 16, 2019 16:49 PM

Câteva momente sunt marcante în viața unei femei. Printre acestea se numără inclusiv ziua nunții ei. Contrar aparențelor, femeile nu se pregătesc într-un an, doi sau trei pentru ceremonia nunții lor, ci știu precis, înainte chiar de a-și cunoaște viitorul soț, cum se vor coafa, machia și îmbrăca.

E drept, atât trecerea timpului, cât și evoluția modei sau schimbările standardelor de frumusețe pot „altera” imaginea construită cu stângacie în adolescență. Pentru a ține pasul cu tendințele, dar și pentru a-ți oferi diverse alte opțiuni, iată ce coafuri am selectat pentru miresele cu părul lung. Enjoy!

Coafuri pentru mirese cu părul lung

Coafuri pentru mirese cu părul lung: Coc la baza gâtului

Elegantă, discretă și, am putea spune, chiar clasică, această coafură se numără printre preferatele mireselor în materie de hairstyling. Frumos indiferent de nuanța blondă, castanie, brunetă sau roșcată a părului, cocul de la baza gâtului poate fi accesorizat atât cu voalul, cât și cu diverse alte agrafe florale sau strălucitoare. Iată așadar o alegere rafinată și, de altfel, practică, de a-ți aranja părul în ziua nunții.

We are loving this hair vine trend!

A post shared by The Bridal Glam Co. (@thebridalglamco) on

Coafuri pentru mirese cu părul lung: Bucle hollywoodiene

Dacă ești o fană a pletelor lăsate-n vânt, buclele în stil hollywoodian vor fi alegerea perfectă pentru tine. Sexy și seducătoare, aceste bucle te vor face să te simți exact ca o celebritate pe covorul roșu. Deși îți poți ușura munca apelând la un hairstylist, poți obține această coafură extrem de ușor chiar și de una singură.

Citește și: Cele mai cool trenduri ale anului 2019 în machiaj

După curățarea părului, aplică spumă pentru volum și o soluție pentru protecție termică. Separă-ți părul în funcție de preferință, apoi usucă-l folosind o perie rotundă. În cele din urmă, utilizează un ondulator cu o grosime de 3-4 cm pentru a crea buclele. Imediat apoi, prinde-le cu o agrafă pentru ca buclele să reziste un timp mai îndelungat. Piaptănă-le până ajung la forma ideală, iar apoi aplică fixativ.

A post shared by ????? ?????? ???? (@pazit_horesh_saig_makeupartist) on

Coafuri pentru mirese cu părul lung: Împletituri 

Împletiturile sunt perfecte pentru admiratoarele stilului boho-chic. Coronițe, codițe sau cocuri, toate ne introduc într-o lume de basm în care mirele și mireasa sunt prințul și prințesa la a căror nuntă invitații vor petrece nici mai mult, nici mai puțin de trei zile și trei nopți. Delicate și ușor de obținut, împletiturile „messy” au câștigat lent, dar sigur inimile mireselor din întreaga lume.

Citește și: Culori de păr la modă în 2019! Iată sugestiile noastre

Happy #NationalSiblingDay! ?‍♀️ 

A post shared by BRIDES Magazine (@brides) on

Coafuri pentru mirese cu părul lung: Accesorii florale & bentițe

Indiferent de coafura aleasă, accesoriile glam, florale, aurii sau argintii garantează obținerea unui efect cu adevărat wow. De asemenea, piesele alese pot reflecta atât stilul miresei, cât și tematica aleasă pentru ziua evenimentului (nuntă pe plajă, nuntă în stil boho-chic sau vintage).

Citește și: Rochii de mireasă la modă în 2019

A post shared by ????? ?????? ???? (@pazit_horesh_saig_makeupartist) on

A post shared by ????? ?????? ???? (@pazit_horesh_saig_makeupartist) on