Beauty

Coafuri pentru mirese cu părul scurt

adelina.duinea
April 28, 2019 16:20 PM

În viața oricărei femei, nunta este un eveniment deosebit. Totul trebuie să urmeze planul atent stabilit anterior, iar personajul principal este, fără îndoială, mireasa. Rochia, accesoriile, machiajul și coafura .. fiecare detaliu contează, fiecare agrafă, fundiță și coroniță având o semnificație aparte.

Coafuri pentru mirese cu părul scurt

Înaintea nunții, părul scurt nu trebuie să reprezinte un motiv de tristețe. Chiar dacă pare aproape imposibil, părul scurt permite crearea unor coafuri elegante și extrem de interesante. În funcție de forma feței, de textura firului de păr, dar și de ținuta dorită, îți poți apoi alege coafura potrivită. Nu uita însă, buclele rămân o opțiune ideală chiar și pentru tunsorile ceva mai scurte.

Citește și: Tunsori la modă în 2019! Cele mai frumoase idei

Îngrijirea părului 

Întâi de toate, pentru un rezultat fermecător, îngrijește-ți atent părul! Folosește periodic măști naturale pentru strălucire, volum, dar și pentru repararea firul de păr. Alege un șampon și un balsam potrivit nevoilor tale și nu uita de ulei (ricin, cocos, măsline, argan, etc.)!

După ce te-ai asigurat că ai un păr sănătos, hrănit și bine îngrijit, experimentează! Ce-ți place azi poate să nu-ți mai placă mâine, iar felul în care îți arată o coafura azi va putea arăta altfel mâine. Încearcă o coafură simplă, îndreapt-ți părul, optează pentru onduleuri simple sau pentru o coafură cu agrafe.

Citește și: Mască de păr cu ou și miere! Iată beneficiile

Tendințele anului 2019 în materie de coafuri

În materie de hairstyling, anul 2019 nu va fi unul revoluționar. Coafurile și tunsorile la modă vor fi, de fapt, reinterpretări ale clasicului breton sau bob. Tendinţele în materie de culoare sunt blondurile calde, nuanţele formate dintr-un amestec de bej, maro şi auriu, nuanţele pământii şi revenirea nuanţei de roşu-portocaliu.

În ultimii ani, hairstyliștii mizează pe naturalețe. În unele dintre cazuri, accentul cade chiar și pe o ușoară „neglijență” în imaginea miresei. La fel de actuale rămân tot felul de codițe împletite, bucle lejere sau bucle în stil hollywoodian, coafurile boeme și accesoriile de păr.

Citește și: Coafuri pentru păr scurt la modă în 2019

Dacă nu ești adepta extensiilor incomode și costisitoare de păr, iată câteva idei pentru o coafură de vis: