Beauty

Coafuri pentru păr scurt. Cele mai simple și rapide modele

A. S.
October 21, 2019 18:29 PM

Dacă ești în căutarea unor coafuri pentru păr scurt, trebuie să știi că ai de unde alege. Cine crede că părul scurt nu poate fi feminin și chiar elegant se înșală.

Părul scurt este mai ușor de întreținut, iar coafurile, de foarte multe ori, ușor de realizat. Este foarte important să știi ce ți se potrivește, cum să-ți scoți în evidență atuurile și apoi să înveți o tehnică simplă care să te scoată oricând din încurcătură.

Coafuri păr scurt pentru nuntă

Contrar a ceea ce crede foarte multă lume, coafurile pentru păr scurt pot fi elegante și potrivite pentru evenimente precum o nuntă. Cu câteva accesorii bine alese, sau poate câteva bucle, vei obține coafuri pentru păr scurt, minunate și pentru o nuntă, un botez sau o petrecere cu pretenții.

Vezi și: COAFURI PENTRU MIRESE CU PĂRUL SCURT

Coafuri par scurt pentru nunta. Femeie tunsa bob cu o agrafa de lacramioare in pare
Cateva bucle lejere si un accesoriu pot face coafura pentru par scurt ideala pentru nunta

Coafuri păr scurt bob

Cea mai răspândită variantă de tunsoare și coafură este bobul scurt, sub diverse forme de styling. Fie că îți ții părul drept sau îi faci bucle lejere, fie că vrei împletituri pentru păr scurt, bobul pare să fie cel mai la îndemână.

Dacă vrei coafuri cu breton pentru bob este bine să știi că  bretonul francez este unul dintre cele care se pot potrivi. Bretonul francez începe de la vârful capului și continuă drept și puțin alungit până acoperă ușor linia frunții. Acest breton este potrivit pentru toate tunsorile, însă numai pentru persoanele cu părul gros și drept.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ? (@imgiulias) on

Coafuri păr scurt ondulat

Părul ondulat, indiferent de lungimea lui, pare să nu se demodeze niciodată. Poți alege să-l ondulezi lejer, să apelezi la așa numitele beach waves sau să-ți faci niște bucle bine definite. Chiar dacă ți se pare complicat, trebuie să știi că totul ține de puțin exercițiu. Odată ce ai învățat tehnica și ți-ai găsit produsele de styling potrivite, totul devine floare la ureche.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wendy Van Der Krieken (@wendyvanderkrieken) on


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hairology Bonita Springs (@hairologysalonbonitasprings) on

 

Citește și: COAFURI LEJERE PENTRU PĂRUL MEDIU. TOP 10 MODELE DE COAFURI LEJERE

Coafuri păr scurt simple

Tunsorile inegale, în trepte, scurte, sunt cele mai potrivite pentru fețele rotunde și ovale pentru că echilibrează chipul, proporțiile, și dau un touch fresh. Nu confunda totuși părul drept cu cel lipit de cap. El trebuie să aibă în continuare volum, mai ales în creștet și în zona urechilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tattooed Inked Pixie Fit Girl (@leo.lipstick) on


Indiferent că ai fața rotundă, pătrată sau ovală, este foarte important ca tunsorile alese să fie potrivite stilului tău și să-ți dea încredere. Și, nu în ultimul rând, un păr sănătos este întotdeuna un accesoriu de nădejde, indiferent de tunsorile la modă sau coafura aleasă.

Citește și: TUNSORI PENTRU PĂR SCURT ȘI FAȚĂ ROTUNDĂ. CELE MAI COOL MODELE DE LA VEDETE