Beauty

Coafuri pentru păr scurt la modă în 2019

adelina.duinea
February 26, 2019 15:04 PM

Anul 2019 pune accentul pe tunsorile scurte și pe coafurile simple. Ușor de obținut și întreținut, coafurile pentru păr scurt sunt la mare căutare. Fie că îți dorești un look elegant pentru un eveniment important sau că vrei un look practic pentru o zi obișnuită de muncă, iată ce coafuri pentru păr scurt sunt la modă în 2019.

Coafuri pentru păr scurt la modă în 2019

Multe dintre celebritățile de la Hollywood înclină acum către tunsorile scurte. Fiind mult mai ușor de întreținut, părul scurt a atras foarte rapid simpatia doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Contrar credinței „populare”, părul scurt poate fi coafat în diverse moduri care mai de care mai spectaculoase.

Singurul său dezavantaj? Va trebui să te coafezi mai des. Natural, părul lung se așează frumos indiferent că este sau nu coafat. Părului scurt îi trebuie, însă, ceva mai multă atenție. Cu produsele de îngrijire corecte (protecție termică, măști, balsam, fixativ, etc.) și cu ajutorul accesoriilor (agrafe, elastice, bentițe, etc.), coafurile pentru păr scurt pot deveni foarte ușor din cele mai practice, cel mai stilate. Așa că n-ai motive să-ți fie teamă să experimentezi!

Citește și: Cele mai reușite machiaje și coafuri la Premiile Oscar 2019

Coafuri pentru păr scurt pentru nuntă

Buclele lejere se numără printre coafurile preferate ale mireselor de pe întreg globul. Nici părul scurt nu se abate de la „regulă”. Atenție, însă, dacă te coafezi singură, „exersează” puțin înaintea marelui eveniment. Nu exagera cu onduleurile! Secționează părul în fragmente suficient de dese de păr, astfel încât să eviți obținerea unei coafuri de „clovn”.

Totodată, ajută-te de accesorii! Agrafele înflorate, cu perle sau cristale, argintii sau aurii îți vor completa perfect lookul.

Citește și: Beneficiile uleiului de cocos pentru păr

Citește și: Iată tendințele anului 2019 în materie de hairstyling

Sursă foto: Pinterest, Profimedia, Instagram