Beauty

Coafurile vedetelor de la Met Gala 2019, sub lupa hair-stylistului Adi Constantin

andreea voicu
May 9, 2019 15:11 PM

Cel mai important eveniment fashion al anului, Met Gala, a avut loc luni seară, 6 mai, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Tema acestei ediţii a fost ‘Camp: Notes of Fashion’, iar celebrităţile au făcut deliciul camerelor de filmat pe covorul roz. Vedetele au încercat să surprindă din punct de vedere al ţinutelor ieşite din comun, dar şi din punct de vedere al coafurilor alese pentru acest eveniment major.

Pe aceeasi temaThalia a strălucit la Gala Met 2019. Rochia celebrei artiste a atras toate privirile

Citeşte si: Care au fost cele mai extravagante accesorii de par pe care le-au purtat vedetele

Coafurile vedetelor de la Met Gala 2019, sub lupa hair-stylistului Adi Constantin

De la rochiile excentrice la look-urile avangardiste, divele de la Hollywood au arătat impecabil pe covorul roz sau măcar au încercat să capteze atenţia tuturor.

Pentru că suntem la capitolul frumuseţe, Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor, a făcut o retrospectivă a celor mai inspirate şi mai puţin inspirate coafuri ale divelor de la Met Gala 2019.

Noi le-am adunat pe toate în galeria foto de mai sus şi vi le prezentăm detaliat pe fiecare. Sunt atât de multe, încât îţi va fi greu să îţi alegi look-ul preferat, dar pentru asta îl lăsăm pe Adi Constantin să dea verdictul în materie de beauty.

Celine Dion

Celine Dion
Celine Dion

La un astfel de accesoriu aplicat in par, cerceii nu-i văd necesari, mai ales ca ținuta acesteia are un guler din paiete , iar cocul pe care-l vedem in imagini trebuia mult mai finisat. Se sar peste detalii la astfel de personaje, pentru ca ele deja cantaresc atat de mult ca notorietate, ceea ce regăsesc greșit din punct de vedere beauty! Așa: NU.

Ciara

Ciara
Ciara

La Ciara ma dor ochii de data aceasta. Nu înțeleg influența acestor stiluri suprapuse aduse intr-un singur personaj! Descrierea a ceea ce i se preta la ținuta este una fără sfarsit, motiv pentru care am sa spun: Așa NU!

Donatella Versace

Donatella Versace
Donatella Versace

Desigur, vorbim de un eveniment unde tot ce tine de fashion este posibil in cazul de fata. Designerul italian optează pentru un amalgam de culori care obosesc cumplit, a ieșit agresiv din zona ei de confort, îmbrăcând acest personaj numit „Circ”. Peruca acesteia are in partea frontala un aspect foarte vizibil „Fake”. Extensia sau peruca nu trebuie sa se vadă de fel! Așa: NU.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski

Suprapunerea de pietre și „Angel Wings”peste urechi crează un look extrem de glam și îndrăzneț, cărarea pe mijloc sleek la fizionomia acesteia este una ideală, însă acele pene care se vor a fi o continuitate a stiling-ului strica tot!

Părul trebuia sa-l aibă strâns la baza gâtului, intr-o coada bine finisata, nicidecum bucle răvășite pe spate! Aşa: NU!

Gigi Hadid

Gigi Hadid
Gigi Hadid

Simpla, dar totuși nu! Cercei, make-up, guler și Cagula, înțeleg interpretările și dorința de a fi unica, însă unde ramine autenticitatea ei in tot acest Look? Așa: NU!

Julia Garner

Julia Garner
Julia Garner

Nu sunt prea multe de spus, o imagine insipida fără contrast! Accesoriul acela pare aplicat de către ea in graba pe fuga, in mașina, chiar înainte de a pași pe Covoarele Metropolitane. Un fiasco incolor. Aşa: NU.

Kendall Jenner

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Dat fiind amalgamul acesta „Brazilian whanna be” care este unul avangardist, ce îmi displace este acea șuvița adusă pe frunte, fără nici o logica, deloc compatibilă cu ceea ce încearcă sa prezinte. Cat despre veșnicul lor Kardashian weet Look, le avantajează! Aşa: DA.

Kim Kardashian

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Desigur, o prezenta impecabila, gandita pana in cel mai mic detaliu. ‘Ieşită din Ocean’ este traducerea în română a look-ului creat de Kim, alături de armata de stilişti din spatele ei. Felicitări! Aşa: DA.

Lady Gaga

Lady Gaga
Lady Gaga

Ma duce cu gandul la rasa de căței drăguți, rasa Bichon Bolognesse-Maltez. Mai ales din prisma acestor carnaciori aplicati peste peruca, care se pretind a fi fundițe pe o peruca relativ șifonată! Așa: NU.

Salma Hayek

Salma Hayek
Salma Hayek

Salma denota un look obosit, dansat la o petrecere de etnie, dacă doriți pe ritmuri orientale. Cu acel accesoriu atat de încărcat peste decolteul acela mai mult decat opulent, nu văd rostul acestui accesoriu, iar lipsa de finisaje din coafura acesteia efectiv „tipa”! Așa: NU.

Sophie Turner

Sophie Turner
Sophie Turner

La formatul capului acesteia weet Look niciodată. Dacă Kim Kardashian sau Kendall Jenner sunt impecabile in weet look, nu înseamnă ca tuturor tipologiilor le vine bine acest tip de coafura. Așadar, as fi lăsat parul mult mai adus pe frunte, intr-un context „retro wawes” neutralizand printre altele și fruntea mult prea lata a vedetei, care nu se pretează cu aceasta încercare deloc! Așa: NU.

Thalia

Thalia
Thalia

Ea imita un personaj intr-un outfit complet Hilfiger , cu o coafura tip ‘constructie” greu de realizat și finisat. Este creata pe baza unei suprapuneri de extensii, care îmbraca un suport pe care Thalia il poarta in cap. Totodata, greu și incomod pentru ea, cu durerile de rigoare de scalp. Desigur, a avantajat-o extrem de bine! Așa: DA.