News

Coco Rocha a devenit mămică pentru a treia oară

iulia.statie
November 27, 2020 12:23 PM

Supermodelul Coco Rocha a anunțat că a născut pentru a treia oară. Ea și soțul ei, James Conran, se bucură acum de o fetiță pe nume Iley Ryn Conran.

Pe aceeasi temaTrend Alert: Perlele

Coco Rocha a născut

Vedeta a postat o fotografie emoționantă pe Instagram, unde a dezvăluit micuța pentru prima oară. Familia este întregită acum, iar cei doi se mai bucură de o fetiță pe nume Ioni și un băiețel pe nume Iver. „Soțul meu, James Conran și cu mine suntem atât de recunoscători că s-a născut în siguranță și că am dus în cele din urmă bebelușul Iley Conran acasă alături de sora ei mai mare, Ioni Conran și fratele ei mai mare, Iver Conran. A fost dragoste la prima vedere pentru toată lumea și sunem încântați să ne îmbrățișăm ca o familie în această iarnă.”

Și soțul ei a postat o fotografie emoționantă pe Instagram în care anunța nașterea micuței. „Bebelușul Iley la o oră. Sunt mândru de mama ei puternică pentru că a născut și recunoscător pentru că am altă fetiță pe care o să o iubesc pentru tot restul vieții mele.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by James Conran (@jamesedwardconran)

Cum a anunțat vedeta că este însăcrinată pentru a treia oară

Coco Rocha anunța că este însărcinată pentru a treia oară în luna iulie. Aceasta era gravidă deja în cinci luni pe când decidea să le spună totul fanilor săi despre viitorul bebeluș din familia lor. „Sunt extrem de entuziasmată să vă anunț că așteptăm al treilea copil! După cum vă puteți imagina, aceasta a fost o sarcină suprarealistă în aceste vremuri nebunești.”

Supermodelul nu este singura ce a devenit mămică în perioada aceasta. Gigi Hadid a adus și ea pe lume o fetiță, Emily Ratajkowski este însărcinată pentru prima oară, iar Elsa Hosk așteaptă și ea un bebeluș, iar Karlie Kloss va deveni și ea mămică pentru prima oară.