Cod vestimentar… pe Litoral! 11 idei de outfit-uri pentru a fi stylish la plajă!

Verdict.ro
July 7, 2016
July 7, 2016

Au trecut de mult vremurile în care ne preocupa doar alegerea costumelor de baie, înainte de vacanţă. Acum, adevăratele fashioniste îşi construiesc outfit-urile de plajă cu mare atenţie şi cu mult timp înainte. Pentru că, dacă ne ducem să bem un suc la terasă sau mergem la o plimbare, pe faleză, nu putem merge dezgolite, doar în costum de baie.

Verdict.ro a întocmit, special pentru voi, un ghid de stil în ceea ce priveşte outfit-ul ideal de plajă, în funcţie de tendinţe, de preferinţe, dar şi de siluetă. Da, pentru că nu trebuie să ai trup de fotomodel, ca să te bucuri de un look fresh, actual şi atractiv, la plajă. E de ajuns doar să alegi un model potrivit de rochie sau de kaftan, care să-ţi evidenţieze calităţile sau să îţi ascundă defectele. Important este să alegeţi haine lejere, confecţionate din materiale naturale şi fluide, pentru un plus de comoditate, cuvântul de ordine fiind confortul.

Acestea sunt articolele vestimentare pe care le poţi purta cu maximă încredere:

–         Pareo

–         Rochia fluidă în dungi

–         Kaftanul din mătase

–         Tunica

–         Rochia scurtă din batist

–         Rochia albă, ivoar sau neagră, din dantelă

–         Rochia croşetată

–         Pantalonii lejer, de tip Culottes

–         Salopeta din bumbac

–         Fusta în dungi, din bumbac

–         Rochia lungă din bumbac

–          

Vă invităm să ne urmăriţi şi mâine, pe Verdict.ro, pentru a citi despre accesoriile care completeaza cu succes ţinuta de plajă.

 

Sursa foto: mytheresa.com, netaporter.com 


Share