Fashion

Colaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

andreea voicu
May 24, 2019 15:42 PM

Așteptarea a luat sfârșit! Giambattista Valli x H&M este cea mai nouă colaborare a brandului suedez H&M. Colaborarea sa cu H&M este o premieră pentru designerul italian Valli şi, de asemenea, marchează prima incursiune a sa în universul vestimentar masculin. 

Pe aceeasi temaGala Amfar - cel mai așteptat covor roșu de la Cannes 2019. Celebritățile au strălucit la petrecerea anuală

Marea veste a fost dată în cadrul Galei amfAR de la Cannes 2019, unde creatorul de modă Giambattista Valli, împreună cu Ann-Sofie Johansson, director de creaţie H&M, au pășit pe covorul roșu, alături de unele dintre cele mai renumite modele internaționale, precum Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni și Bianca Brandolini d’Adda. Toate celebritățile au purtat creații vestimentare, inspirate de moda haute couture, aparținând precolecției limitate care se va lansa pe 25 mai, în 12 magazine din lume și pe hm.com.

Colaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

Colecția principală Giambattista Valli x H&M urmând a fi disponibilă pe 7 noiembrie 2019. Este vorba de rochii voluminoase în nuanțe de roz neon sau rochii într-un alb imaculat, strălucitor. De asemenea, precolecția include pantofi și accesorii cu cristale, iar culorile precum rozul pal și albul stau la baza acestei colaborări de succes. Prețurile vor fi cuprinse între 18 și 650 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

Presenting @giambattistavalliparis x @hm new capsule collection with @giambattistavalli and @kendalljenner #project? #adv

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Giambattista Valli a făcut câteva declarații pe covorul roșu de la Cannes și a mărturisit că este extrem de încântat de această colaborare cu H&M. Născut şi crescut în Roma, Giambattista Valli s-a născut la Roma, iar în 2005 a lansat linia care îi poartă numele la Paris. Universul său cuprinde acum prêt-à-porter, haute couture şi accesorii. 

„Sunt încântat de această colaborare: H&M îmi oferă oportunitatea de a aduce viziunea mea asupra stilului și celebrării frumuseții mele către o audiență mai largă. Scopul este să împărtășesc dragostea mea pentru frumusețe și să fiu parte din „momentele fericite ale tuturor”, pentru a contribui la crearea de povesti de dragoste în întreaga lume”, a explicat Giambattista Valli, într-un comunicat de presă. 

H & M nu a lansat niciodată o colecție atât de repede după ce a anunțat o colaborare nouă, cum este cea cu Giambattista Valli. De obicei, au existat cam șase luni până ce hainele ajungeau în magazine. Colaborările H&M cu marii designeri ai lumii au început în 2004 cu Karl Lagerfeld,

‘A fost nevoie să găsim un nou mod de a face lucrurile. Aceste colaborări s-au desfășurat pentru totdeauna (de la Karl Lagerfeld în 2004, pentru înregistrare) și am vrut o mică surpriză. Încercăm să fim mai aproape de clienți. Suntem entuziasmaţi să colaborăm cu Giambattista Valli. Este un maestru haute couture incontestabil, având un talent deosebit pentru siluetele memorabile. Faptul că le putem oferi clienţilor noştri modelele sale emblematice este un vis devenit realitate. Suntem nerăbdători să vedem cum vor întâmpina această colecţie memorabilă’, a declarat Ann-Sofie Johansson, creative advisor H&M.

Abia așteptăm să vedem toată colecția principală!

Sursa: Vogue

 

View this post on Instagram

 

tonight at amfAR wearing @giambattistavalliparis x @hm ??? #project?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on